Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Les façanes de l’Ajuntament de Lloret s’il·luminaran amb llum verda amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer

Les façanes de l’Ajuntament de Lloret s’il·luminaran amb llum verda amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer

També es pintarà de verd el gran llaç commemoratiu de la rotonda Just Marlès


Els dies 3 i 4 de febrer les façanes de l’edifici de l’Ajuntament de Lloret de Mar es tenyiran de verd per sumar-se a la commemoració del Dia Mundial Contra el Càncer. Les tres façanes s’il·luminaran amb el color verd que identifica la lluita contra aquesta malaltia. A més també el llaç commemoratiu gegant ubicat a la rotonda de Just Marlès es pintarà de verd, com ja s’ha fet per altres commemoracions destacades com són la lluita contra la SIDA, o els drets LGTBI, entre altres.

 Aquesta acció de la Secció de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Lloret de Mar es fa a petició de la Sra. Cristina Pané en representació de l’AECC-Catalunya contra en càncer, i segons declaracions del regidor, Jordi Orobitg: “Lloret sempre ha estat una ciutat solidària i ens hem dotat dels elements simbòlics per fer-ho evident en aquestes dates senyalades.”

Cada any, el 4 de febrer, es celebra el Dia Contra el Càncer com a recordatori del compromís de tota la ciutat per aquesta causa. Els casos de càncer a l’Estat espanyol arribaran a 277.234 al 2019, un 12% més que l’any 2015 segons l’informe “Les xifres del càncer a Espanya” realitzat per la Societat Espanyola d’Oncologia Mèdica (SEOM).