Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Les entrades per l’obra de teatre El bon pare d’aquest dissabte a Lloret, gairebé exhaurides

Les entrades per l’obra de teatre El bon pare d’aquest dissabte a Lloret, gairebé exhaurides

L’obra, protagonitzada per l’actor Lluís Soler, es va estrenar al Festival Grec l’estiu de 2016.
09-02-2017
Les entrades per l’obra de teatre El bon pare d’aquest dissabte a Lloret, gairebé exhaurides

El bon pare, de David Plana
El bon pare
és una tragicomèdia que posa sobre l’escenari la relació entre pares i fills. Protagonitzada pels actors Lluís Soler, Teresa Vallicrosa, Georgina Latre i Edu Buch, l’obra planteja al públic la relació que tenen els pares i els fills i la batalla entre els antics mètodes educatius contra l’educació moderna.


Amb Lluís Soler com a principal protagonista i la direcció de David Plana, l’obra explica la història d’un alcalde que veu com es desmunta la seva vida de manera més insospitada quan descobreix un vídeo de la seva filla per Internet que el fa replantejar que potser no és tan bon pare com es pensa.


Lluís Soler està acompanyat a l’escenari de Teresa Vallicrosa, Georgina Latre i Edu Buch en una obra que fa més de mig any que es va estrenar al Teatre Borràs en el marc del Festival Grec de Barcelona 2016 i que està fent una gira per més de 20 poblacions catalanes. Aquest dissabte 11 de febrer a les 21h farà parada al Teatre de Lloret amb les entrades gairebé exhaurides.

arxivat sota: , ,