Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Les entitats de Lloret de Mar es tornen a bolcar en la Marató de TV3

Les entitats de Lloret de Mar es tornen a bolcar en la Marató de TV3

Des de fa dies s’estan organitzant activitats per recaptar fons en una edició dedicada a la lluita contra l’ictus, les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques
16-12-2016


Un any més, les entitats socials, culturals, esportives i solidàries s’han bolcat en la Marató, que aquest any va dedicada a la lluita contra l’ictus, les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Des de principis de desembre s’estan organitzant diferents activitats. Per exemple, l’escola Immaculada Concepció i la seva AMPA han col·laborat amb una campanya de la Mútua General de Catalunya, que donava 1€ per cada origami, figura de papiroflèxia, que es feia. També han col·laborat amb una cantina, on repartien trossos de pizza. Altres activitats han estat la presentació d’un llibre feta per l’Associació l’Aurora, el Campionat de Pitch&Putt i una caminada fins a Montbarbat organitzada pel Centre Excursionista de Lloret.

Demà, dissabte, a les 10h, s’organitza una xocolatada solidària organitzada per la farmàcia Imma Espinet. Els actes centrals seran però el diumenge 18 de desembre que hi ha prevista una “marató” d’activitats com; un contacontes solidari en llengua anglesa, que tindrà lloc a les 12 h a la sala d’assaig del Teatre, organitzat pel Kids&Us Lloret; el Concert de Nadal, a les 16.30 h, a càrrec de la coral De Tot Cor del Casal de la Gent Gran; a les 18 h, al Rosamar, la Gran Quina Solidària, organitzada per Lloret Voluntari; animacions infantils i xocolatada solidària, a les 18 h, a la plaça Pere Torrent, promogudes pel Gran Casino Costa Brava; i a les 19 h es tancaran les activitats del diumenge amb una ballada solidària de country que s’organitza a la Sala Marina de l’Hotel Guitart Gold Central Park Resort.

El dilluns encara hi haurà la Supermarató de Cycling a la Piscina Municipal, a les 17 h, i el restaurant la Campana destinarà el 10% de la recaptació dels dies 16, 17 i 18 de desembre a la Marató de TV3.