Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Les confessions de Pablo Carbonell, aquest divendres 26 de maig al Teatre de Lloret

Les confessions de Pablo Carbonell, aquest divendres 26 de maig al Teatre de Lloret

L’actor, cantant i humorista estrena a les comarques gironines l’espectacle ‘El mundo de la tarántula’
24-05-2017


L'actor, humorista i músic Pablo Carbonell presenta divendres, 26 de maig, al Teatre de Lloret l’espectacle El mundo de la tarántula, basat en el seu llibre de títol homònim. Es tracta d'un espectacle que combina el monòleg i el musical, l'emoció i l'humor, amb el qual Carbonell narra la seva vida des de la seva infantesa.

El cantant de Los Toreros Muertos ha convertit en un espectacle el seu llibre de memòries El mundo de la tarántula. Un viatge sincer carregat d’amics i no amics, drogues, sexe i contracultura. L’estrena d’aquest espectacle a comarques gironines será aquest divendres, 26 de maig (21.00 h) al Teatre de Lloret.

Sinopsi:

Sota aquest títol, El mundo de la tarántula, l’artista presenta un espectacle, entre el monòleg i el musical, que narra, amb franquesa ─però també amb el sentit de l’humor que el caracteritza─ la seva vida, des dels dies de la seva infantesa fins als seus projectes més recents.

Un estimulant viatge teatral per la contracultura espanyola dels últims 30 anys, explicat en primera persona per un monstre ─en el millor sentit de la paraula─ mediàtic. L'actuació té una durada d'una hora i 40 minuts i comença a les 21.00 h . El preu de les entrades és de 16 euros.