Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Les beques menjador de l’Ajuntament de Lloret es distribuiran amb targetes moneder

Les beques menjador de l’Ajuntament de Lloret es distribuiran amb targetes moneder

Es començaran a repartir a partir de divendres


Aquest divendres es començaran a repartir les targetes moneder que atorga l’Ajuntament de Lloret a les famílies usuàries del servei de menjador de les llars d’infants i d’Educació Infantil i Primària. La regidora de Serveis Econòmics, Lara Torres, explica: “Hem arribat a un acord amb CaixaBank seguint la mateixa línia que la Generalitat de Catalunya. Aquestes targetes moneder es poden utilitzar a tots els establiments d’alimentació i es poden recarregar”. Un total de 249 famílies d’Educació Infantil i Primària i 95 de les llars d’infants de Lloret reben actualment aquesta bonificació.

La distribució es farà des de la Policia Local i hi participaran Protecció Civil, Agents Cívics, notificadors  municipals, conserges d’instal·lacions municipals i voluntariat.

La setmana passada també es va fer la distribució de les més de 900 targetes moneder de les beques menjador que atorga la Generalitat de Catalunya mitjançant el Consell Comarcal. Per l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat: “Donar sortida a aquestes beques menjador era una de les prioritats que teníem marcades per garantir que quedaven cobertes les necessitats d’aquests infants mentre duri l’emergència sanitària de la COVID-19”.