Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Les barraques, amb Oques Grasses i La Fuga, plats forts de la Festa Major de Sant Romà

Les barraques, amb Oques Grasses i La Fuga, plats forts de la Festa Major de Sant Romà

El pregó de Daniel Torrente, president de la Casa de Cúllar, va donar el tret de sortida al programa d’enguany
08-11-2019


Lloret va iniciar ahir la Festa Major de Sant Romà amb el pregó de Daniel Torrente, president de l’Associació Casa de Cúllar. Aquesta associació enguany celebra el 15è aniversari d’agermanament entre Lloret de Mar i Cúllar. El pregoner va fer un recorregut per la seva història i va explicar com sent seu Lloret de Mar essent de Cúllar.

Enguany, Sant Romà ve carregat d’activitats per a tot tipus de públics. Aquest cap de setmana hi haurà la Fira Medieval i la Jam Session organitzada des del Departament de Joventut.

El cap de setmana fort, però, serà el següent.

Divendres que ve, a l’espai de barraques, els grups locals començaran els concerts i a continuació actuarà La Fuga. Tancarà la nit la Banda del Coche Rojo, un grup de versions per a tothom.

Mentrestant a l’Hotel Evenia, també hi haurà l’actuació de La Selvatana, orquestra clàssica i ball de Festa Major.

El dissabte 16, hi haurà diverses activitats; entre d’altres: torneig de petanca, torneig d’escacs, trobada gegantera, concurs de paelles. A la nit, el plat fort serà a l’espai de barraques: iniciarà la nit Bellako, el seguirà Oques Grasses, a continuació Tapeo Sound System i, per acabar, Arnny Montana.

Això, però, no acabarà aquí. El diumenge 17, es farà la trobada gegantera i el tradicional recorregut per la vila. A més, a l’espai de barraques, aquest cop per als més petits, actuacions d'El Pot Petit i Maria Dolors. A la tarda, projecció de Toy Story 4 al Teatre.   

Cristian Fernández, regidor de Cultura i Festes, remarca que és: “Un programa on hi ha espai per a la cultura i la música, per al cinema i l’esport... Un programa divers, com ho és la gent de Lloret. Participatiu, com ho són les nostres entitats i el teixit associatiu. I sobretot, festiu... que fer això estem de Festa Major. 

El tret de sortida va ser ahir amb el pregó i Lloret de Mar s’omple d’activitats fins el proper 18 de novembre.