Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L'Ajuntament de Lloret de Mar posa en marxa els Pressupostos Participats 2017

L'Ajuntament de Lloret de Mar posa en marxa els Pressupostos Participats 2017

S’hi destinaran 500.000 € del pressupost municipal
23-02-2017


L'any passat 2016, en caràcter de prova pilot, es va iniciar per primera vegada a Lloret de Mar un procés de Pressupostos Participats. Josep Lluis Llirinós, regidor de Participació Ciutadana, ha explicat que “amb els Pressupostos Participats de 2016 tota la ciutadania empadronada a Lloret de Mar podia decidir el destí d'una part del capítol d'inversions del pressupost municipal”. I ha afegit que “com a novetat, aquest any també podran participar-hi, prèvia inscripció, les persones que tenen la segona residència al municipi”.

Enguany, i novament amb un import total de 500.000 € a repartir entre les 13 zones en les quals s'ha dividit el municipi, el proper dilluns 27 de febrer s’inicia la fase de recollida de propostes en línia a través del web municipal. El regidor de Participació Ciutadana ha explicat que “com a novetat, aquestes propostes podran ser comentades i votades”. I ha afegit que “aquesta primera fase s'estendrà fins al 12 de març”. 

La següent fase correspon a la celebració de les 13 assemblees, una per cada barri o zona, on s'acabaran decidint les propostes que seran valorades pels tècnics respecte a la seva viabilitat. Després de l'assemblea de retorn dels projectes prevista pel 25 de maig, entre l'1 i el 15 de juny, podran ser finalment votats els projectes que es portaran a terme, amb la possibilitat de fer aquesta votació de manera presencial i en línia.

El procés dels Pressupostos Participats de Lloret de Mar és un projecte de participació ciutadana que pretén anar consolidant, edició rere edició, els seus objectius de millora de l'espai públic vinculats amb la implicació vers l'entorn i el civisme.

Es pot anar consultant tota la informació del procés a www.lloret.cat/pressupostosparticipats

 

arxivat sota: Actualitat, Ciutadania