Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La vacunació de la grip es farà al Puntet de Lloret

La vacunació de la grip es farà al Puntet de Lloret

Als CAP només s’hi vacunaran els pacients que ja tinguin una cita presencial programada per algun altre motiu de salut i a la població infantil
25-10-2021


  • Per vacunar-se és imprescindible tenir cita prèvia programada

Els centres d’Atenció Primària de Lloret, concretament el CAP Dr. Francisco Benito i el CAP Dr. A. Cabañas, tornaran a administrar, com ja es va fer l’any passat, la vacuna de la grip a la població adulta al Puntet de Lloret de Mar. La regidora de Salut, Jennifer Pérez, ha explicat que “com l’any passat ens hem coordinat amb el Departament de Salut i posem a disposició equipaments municipals com són el Puntet i Lloret  Turisme que ens ajuda amb la reserva de cita prèvia”.

La vacunació de la grip s’iniciarà a Lloret de Mar el proper 2 de novembre al Puntet, de dilluns a divendres de 10h a 14h i els dilluns, dimecres i divendres de 15h a 20h.

Població diana de la campanya

La campanya va dirigida, sobretot, a persones majors de 60 anys i a les que tenen patologies cròniques o patologies de risc i als seus convivents, a les embarassades i dones durant el puerperi fins als 6 mesos després del part, a professionals sanitaris, sociosanitaris, de centes geriàtrics i oficines de farmàcies i als infants entre 6 mesos i 2 anys que tinguin antecedents de prematuritat (menys de 32 setmanes de gestació). L’objectiu de la vacuna de la grip és protegir les persones més vulnerables i disminuir al màxim la possible incidència del virus en els grups de risc.

Els objectius per a la temporada 2021-2022 són assolir o superar cobertures de vacunació del 75% en persones grans, preferentment a partir dels 65 anys, i en el personal sanitari i sociosanitari, així com superar-ne el 60% en embarassades i en persones amb condicions de risc.

El període recomanat per vacunar-se són els mesos d’octubre i novembre. A cada punt de vacunació habilitat s’han adaptat les dates i els horaris a la disponibilitat de l’espai i per aquest motiu en alguns equipaments es començarà a vacunar més enllà d’aquest dilluns.

Per vacunar-se cal cita prèvia. Com s’agafa?

Per vacunar-se a qualsevol dels punts de vacunació habilitats és necessari tenir cita prèvia programada. Es pot a través del portal citasalut.gencat.cat, La Meva Salut o a la pàgina web de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva; www.salutms.cat. També es pot demanar cita acudint presencialment al centre de primària o bé trucant per telèfon. A més també es podrà acudir de 10 a 14 h a l’Oficina de Turisme (Avinguda de les Alegries) per agafar hora.

Un cop els ciutadans vagin a vacunar-se s’hauran d’identificar amb la targeta sanitària o bé el DNI.

arxivat sota: