Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La targeta #CompraLloret s’amplia als Restaurants, bars i cafeteries

La targeta #CompraLloret s’amplia als Restaurants, bars i cafeteries

A més hi ha altres novetats, com que cada persona podrà adquirir un màxim de 4 targetes, i que s’amplia el termini per fer-ne ús fins el 15 de gener
12-11-2020


Pròximament la targeta moneder #CompraLloret ampliarà la seva oferta incorporant els Restaurants, bars i cafeteries de la població que s’adhereixin a la campanya. Aquest fet permetrà que si pugui beneficiar també aquest sector econòmic tant perjudicat per la pandèmia de la Covid-19, i que des de fa setmanes només poden oferir el servei per emportar o el servei a domicili. Lara Torres, regidora de Comerç i Restaurants, bars i cafeteries explica que “hem considerat que en aquest context de COVID-19 on especialment el sector dels Restaurants, bars i cafeteries està patint molt, era important incorporar-los a la targeta #CompraLloret ja que els dona visibilitat i els permetrà donar un impuls a iniciatives com la del servei per emportar o el servei a domicili”.

En total hi ha 6.000 targetes ha disposició i ja s’han venut 1.500 el que en paraules de la regidora de Comerç, suposa “una injecció directe al comerç local de 75.000€”.

Altres de les novetats que s’incorporen és que cada persona podrà adquirir fins a quatre targetes, fins ara eren només una, i que s’amplia el termini per gastar-les fins el 15 de gener.

La targeta #CompraLloret és una targeta moneder que està subvencionada i es troba en dues modalitats: la targeta de 50€, dels quals se’n subvencionen 20€ i per tant la persona que l’adquireixi només haurà d’abonar-ne 30€, i la targeta de 30€, que es podrà adquirir per només 20€ ja que l’Ajuntament en subvenciona els altres 10€. Podran adquirir aquestes targetes moneder les persones majors de 18 anys, empadronades a Lloret, en el Museu del Mar de dilluns a dissabte.

Tota la informació de la campanya es pot trobar www.lloret.cat/compralloret

arxivat sota: , ,