Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La Secció Canina de la Policia Local aquest 2017 ha trobat 530 grams de marihuana, 200 grams d’haixix, 80 dosis de cocaïna i 33 pastilles d’èxtasi i ha imposat 426 sancions

La Secció Canina de la Policia Local aquest 2017 ha trobat 530 grams de marihuana, 200 grams d’haixix, 80 dosis de cocaïna i 33 pastilles d’èxtasi i ha imposat 426 sancions

Aquests estupefaents s’han trobat principalment durant el patrullatge al carrer


Acaben de ser presentades les principals dades dels serveis que ha ofert la Secció Canina de la Policia Local de Lloret durant aquest 2017. En paraules del regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Lluis Llirinós: “Ens vàrem marcar tres objectius i podem dir que han complert uns resultats excel·lents. Aquests objectius eren millorar i potenciar la imatge de la Policia Local a través de les xarxes socials; afavorir la proximitat, especialment entre els escolars i els joves, i reforçar la lluita contra el tràfic de drogues i el consum als espais públics, especialment a les zones d’oci”.

Pel que fa a les xarxes socials, les publicacions de la Secció Canina han generat a Facebook un seguiment superior a les 5.000 visites i el regidor explica que “cal destacar les més de 130.000 persones que a través de Facebook van voler acompanyar-nos en el comiat d’en Jake, un dels nostres gossos que va morir aquest any”.

Pel que fa als escolars, la Secció Canina s’ha integrat plenament en el pla d’educació cívica i viària a les nostres escoles i instituts.

I com a tercer objectiu, pel que fa la lluita contra el tràfic d’estupefaents, el treball ha estat molt eficient i ha tret de la circulació gran quantitat de substàncies, especialment les destinades a la venda directament als nostres carrers; s’ha intervingut droga amagada en mobiliari urbà corresponent (530 grams de marihuana, 200 grams de haixix, 80 dosis de cocaïna, 33 pastilles d’èxtasi) i s’han redactat, fins a l’1 de novembre, 426 denúncies amb una sanció mínima de 300 € cadascuna, de les quals per pagament immediat s’han ingressat 15.870 €.

Per al 2018 el regidor explica que “mantenim els mateixos objectius i les il·lusions renovades amb la recent incorporació d’en Zorro, el relleu d’en Jake, que finalitza el seu entrenament i s’incorporarà al servei efectiu, juntament amb la Nala i la Mia, en els primers mesos de 2018”.

 

arxivat sota: