Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La sala d’exposicions de la Casa de la Cultura de Lloret inaugura: “Pintures d’Óscar Germán Vázquez Asenjo”

La sala d’exposicions de la Casa de la Cultura de Lloret inaugura: “Pintures d’Óscar Germán Vázquez Asenjo”

La mostra es podrà visitar fins al 24 de setembre


Avui, a les 20.30 h, a la sala d'exposicions de la Casa de la Cultura, s'inaugurarà l'exposició: Pintures d'Óscar Germán Vázquez Asenjo”. L'artista, nascut a Madrid però resident a Lloret des de fa un temps, és autodidacte i ha publicat tres llibres d'assaig i dues novel·les.

Óscar Germán Vázquez Asenjo és registrador de la propietat de Lloret de Mar des de fa més de set anys. Nascut a Madrid, viu amb la seva família a Lloret.

La seva obra és autodidacta, única, personal, oberta al món oníric, lliure i no s’ajusta a cap cànon existent. Es distingeix per uns traços molt marcats, tons espessos, colors càlids, per crea laberints, traços angulosos que sempre representen una història, que a vegades desemboquen en malsons i en d’altres ocasions reflecteixen paradisos.

L’artista sempre ha tingut necessitats artístiques, però fins ara les havia relegat per qüestions laborals.

Ha publicat tres llibres relacionats amb la seva professió i, recentment, ha escrit tres novel·les de les quals una ja s’ha publicat, i la segona és actualment a l’editorial i ben aviat veurà la llum.

Però no ha estat fins fa uns mesos que la pintura s’ha convertit, segons paraules textuals, “en una activitat de vital importància en la meva vida. Óscar Germán afegeix que: la pintura és terapèutica i s’ha convertit en una activitat necessària i vital per al meu equilibri emocional i físic. Pintant m’allunyo de tot el meu entorn i descanso.”

La mostra es podrà visitar fins al 24 de setembre. 

Més informació a:

http://www.bibgirona.cat/biblioteca/lloret-de-mar-biblioteca-municipal/agenda/68495-inauguracio-exposicio-pintures-oscar-german-vazquez-asenjo