Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La Policia Local de Lloret de Mar desmantella un festa il·legal en un Habitatge d’Ús Turístic

La Policia Local de Lloret de Mar desmantella un festa il·legal en un Habitatge d’Ús Turístic

Participaven unes 50 persones quan la capacitat de la casa era de 11 persones
02-09-2021


Aquest matí, sobre les 8 hores, la Policia Local de Lloret de Mar ha intervingut en una festa multitudinària en un Habitatge d’Ús Turístic a la urbanització Masies de Lloret de Mar.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, explica que “S’han identificat a 50 persones que han estat denunciades per no fer ús de la mascareta i  per participar més de 10 persones en una reunió”. A més ha afegit que “s’obrirà un expedient per retirar la llicència d’activitat”. La casa, que té llicència d’Habitatge d’Ús Turístic (HUT) té una capacitat d’11 persones i el propietari va manifestar que la va llogar a un grup de 6, malgrat que només havia registrat a 3 d’ells.

Les persones identificades són de diferents nacionalitats (Àfrica, Amèrica i Europa) i durant la intervenció la Policia Local també ha fet diverses denuncies a la Llei 4/2015 per tinença de marihuana, haixix i èxtasis.

Independentment de les denuncies per incompliment de les mesures sanitàries i per Ordenança reguladora dels habitatges d’ús turístic també s’investigarà per infraccions a la Llei 11/2009, de 6 de juliol, Espectacles públics i activitats recreatives.

arxivat sota: Actualitat