Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La Piscina Municipal de Lloret organitza un casal d’estiu

La Piscina Municipal de Lloret organitza un casal d’estiu

És el primer cop que es fa i s’hi han inscrit una seixantena de nens i nenes


Des de la setmana passada prop d’una seixantena de nens i nenes gaudeixen del primer casal d’estiu que organitza la Piscina Municipal.

El casal d’estiu, que finalitza el 31 d’agost tot i que es valorarà la continuació al setembre, està dirigit a nens de 3-14 anys i ofereix activitats diferenciades per  grups com poden ser ensenyament de natació, activitats de fitnes, activitats esportives i a l’aire lliure, tallers i manualitats. Actualment hi ha prop d’una seixantena de nens i nenes inscrits. Un dels punts forts, en paraules del director de la Piscina, “és que es pot contractar per setmanes; de fet, actualment hi ha 173 setmanes contractades”.

Pel que fa als casals municipals de les escoles públiques de Lloret, varen començar el passat 1 de juliol.  N’hi ha a les escoles Pompeu Fabra, Pere Torrent i Àngels Alemany i hi participen un total de 585 nens i nenes. Per al mes d’agost encara queden places disponibles.