Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La Piscina Municipal de Lloret organitza 21 classes d’activitats dirigides per la Marató de TV3

La Piscina Municipal de Lloret organitza 21 classes d’activitats dirigides per la Marató de TV3

Serà demà, dimecres 13 de desembre, i el cost de l’entrada són 3€
12-12-2017


El torneig de golf al camp Pitch&Putt de Lloret aquest diumenge passat va donar el tret de sortida a les activitats que la vila organitza amb motiu de la Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties infeccioses.

Demà continuen les activitats a la Piscina Municipal, que ha preparat una Marató de 21 classes d’activitats dirigides. L’entrada costarà 3 euros, que es destinaran de forma íntegra a La Marató de TV3.

El dissabte 16 de desembre la Farmàcia Espinet, situada al carrer del Carme, 46, organitza una xocolatada popular.

Ja diumenge, 17 de desembre, coincidint amb la celebració de La Marató, s’han programat tres activitats. La primera és una Pujada al Montgròs organitzada pel Centre Excursionista de Lloret. La sortida serà a les 8.00 h del matí des de les Alegries. En arribar a terme hi haurà esmorzar per a tots els participants. La inscripció, que cal fer prèviament, costa 5 euros.  També el diumenge 17 s’ha organitzat un concert de Nadal que comptarà amb la participació de la coral Tot Cor, els alumnes del curs de guitarra i el grup d’havaneres Es Vano. El concert, que es farà a la sala polivalent de la Casa de la Cultura, l’organitza el Casal Municipal de la Gent Gran. L’entrada costarà 1 euro i es destinarà de forma íntegra a La Marató. Finalment a les 19.00 h hi haurà una ballada solidària de country al saló Salsa Cafè de l’hotel Guitart Gold Central Park Resort. L’entrada serà gratuïta, però hi haurà una urna on es recolliran donatius. En aquest cas l’activitat està organitzada pels Amics del Country i el Grup de Country de la Gent Gran i es comptarà aquell dia amb la col·laboració del grup de ball The Country Revival Farmers i d’Hotels Guitart.

Finalment, el dimecres 20 de desembre al bosc del Col·legi Immaculada Concepció hi haurà el pessebre vivent El Camí de Nadal, que es podrà visitar de les 15.30 a les 17.00 h. L’activitat l’organitza la mateixa escola.

L'Ajuntament de Lloret dona suport a les activitats organitzades per les entitats locals amb motiu de la celebració de La Marató de TV3 editant un cartell amb totes les activitats programades a la vila i fent-ne difusió.