Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La Piscina de Lloret arriba als 2.500 abonats

La Piscina de Lloret arriba als 2.500 abonats

Suposa un creixement del 25% respecte a l’any passat
07-02-2018


La Piscina Olímpica Municipal de Lloret de Mar ja ha arribat als 2.500 abonats, el que representa un creixement del 25% respecte a fa 12 mesos, el febrer de 2017, quan s’acabava d’afiliar l’abonat 2.000.

Des que l’Ajuntament va assumir la gestió directa de la Piscina i va posar al capdavant de la seva gestió a Ricard Salinas, el nombre d’abonats ha crescut des dels 1.337 fins als 2.500, acabats d’assolir al febrer de 2018: un increment d’un 86% en 21 mesos.

D’aquesta manera, la Piscina de Lloret supera aquest febrer els 2.500 abonats i, per tant, la previsió d’arribar als 2.200 abonats, estimada inicialment per a finals de 2018, i fins i tot gairebé trepitja l’estimació feta per a finals de 2019: uns 2.539 abonats.

Del total d’abonats de la Piscina de Lloret, 1.274  són dones i 1.152 són homes. Per franges d’edat: 25 de 6 a 11 anys, 55 de 12 a 15 anys, 588 de 15 a 30 anys, 1.522 de 30 a 65 anys i 259 majors dels 65 anys. Per poblacions, 2.046 abonats de Lloret de Mar, 173 de Blanes,  88 de Vidreres, 16 de Maçanet de la Selva, 14 de Tordera, 9 de Tossa de Mar, 6 de Palafolls i la resta d’abonats són d’altres municipis.

Aquest increment d’abonats també ha vingut acompanyat d’un major coneixement de la instal·lació i conseqüent increment de la resta dels seus serveis: natació escolar i extraescolar, campus esportius de Nadal, Setmana Santa i d’estiu, lloguer d’espais pel turisme esportiu principalment. També les activitats dirigides s’han incrementat de 100 activitats setmanals el gener de 2017 a 110 activitats el gener d’aquest any, amb activitats d’última tendència com el hard training, activitats també pel jovent com el wet swim run o el functional training junior, i augment d’altres activitats ja existents que demanaven les persones abonades de la piscina, tals com més classes de zumba, cycling...

Com a millores realitzades durant aquest últim any, cal destacar l’habilitació de la zona exterior de la instal·lació que dona al Rieral, fins aleshores en desús, com a zona d’aparcament per als abonats de la Piscina; també s’ha estat renovant i ampliant el material utilitzat a les sales esportives, s’ha augmentat el nombre de discs, bancs, i altres materials d’entrenament a la sala de fitnes. I entre les millores per realitzar a curt termini, podem destacar la incorporació de wifi, televisors a la sala de fitnes, adequació del pati exterior, de més de 600 m2, de la planta baixa, per a les activitats d’entrenament funcional i augment de material pedagògic i de fitnes per a les activitats aquàtiques.

Joan Bernat, regidor d’Esports, explica també que: “No es perden de vista millores a mitjà i llarg termini, com seran el valor afegit aportat per les properes pistes de tennis i pàdel, millores a la piscina, com la incorporació d’alguna sauna, introducció de classes virtuals, augment de maquinària a la sala de fitnes, ampliació de les zones esportives i complementàries per poder donar cabuda a més lloretencs”.

Fins ara, els esforços han estat dirigits principalment a fer conèixer la instal·lació, augmentar el nombre d’abonats, el nombre de serveis i la qualitat d’aquests. Ara s’és en un punt d’inflexió en què la balança començarà a inclinar-se amb més proporció cap a accions de fidelització envers al propi abonat, centrades en la millora dels serveis i la recompensa a la seva fidelitat.

Joan Bernat destaca: “Encara queda un llarg camí a recórrer per fer de la Piscina de Lloret, i la zona esportiva municipal en conjunt, i Lloret de Mar,  un centre esportiu i de formació de referència a nivell comarcal i de país, i és aquesta  distància la que fa que una gran ciutat, com és Lloret de Mar, tingui sempre possibilitats de ser més gran encara”.

arxivat sota: , ,