Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La Picasso Run torna a portar corredors i color als carrers de Lloret

La Picasso Run torna a portar corredors i color als carrers de Lloret

Com a novetat, hi haurà la possibilitat de participar-hi per parelles amb la samarreta doble de la campanya “Amb respecte, a Lloret hi cabem tots”
06-09-2017


Un total de 2,5 quilòmetres dels carrers més cèntrics de Lloret es tornaran a omplir de corredors, color i música el proper 9 de setembre amb una nova edició de la Picasso Run, organitzada per l’empresa Fairplay Sports&Events SL amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret de Mar.

Àngel Mullera, organitzador de la Picasso Run, explica que “és una cursa popular; el seu objectiu és passar una bona estona fent esport”. Els participants han de vestir totalment de blanc en el moment de la sortida i en finalitzar la cursa s’hauran convertit en una autèntica obra d’art”. Per fer-ho possible s’instal·laran 6 punts de colors, 4 punts de música i 3 discjòqueis durant el recorregut i una gran festa final a la Roca d’en Maig.

La cursa començarà a les 20 h a l’avinguda de Just Marlés a l’alçada de la plaça de Pere Torrent en direcció a la platja de Lloret. Es passarà pel passeig d’Agustí Font fins a la meitat del passeig i es farà un gir de 180º per fer la tornada pel mateix recorregut delimitat amb cons fins al Mirador dels Campions. La festa final serà a la Roca d’en Maig. Les inscripcions estan obertes i es poden fer a El Puntet, a les Pistes d’Atletisme, a la botiga Level Playa, al Museu del Mar i, a partir d’avui, a la carpa de la Plaça Pere Torrent,  de 17 a 21 h i dissabte tot el dia, per un preu de 7 € els adults i 4 € els infants de 4 a 6 anys. També hi ha l’opció d’inscripció en línia a través de la pàgina de Facebook de The Picasso Run.

Com a novetat, hi haurà la possibilitat de participar-hi per parelles amb la samarreta doble de la campanya de civisme “Amb respecte, a Lloret hi cabem tots”. En aquest cas la inscripció serà gratuïta, les inscripcions limitades i es poden fer al Museu del Mar.

I altres propostes esportives succeiran La Picasso Run durant el cap de setmana:

El campionat de crossfit per equips The Fènix Games portarà a Lloret més de 200 participants internacionals (de l’Estat espanyol, França, Bèlgica i Alemanya) d’aquesta disciplina en alça. Les proves es duran terme entre la platja, les Pistes d’Atletisme i el pavelló esportiu i són secretes; els esportistes les aniran descobrint a mesura que es desenvolupi el campionat. Hi ha la possibilitat de participar en dues modalitats: l’estàndard i una de menys dura, i hi ha importants dotacions de premis per valor de 11.500 €.

El Pavelló Pompeu Fabra serà la seu de l’estada de pretemporada de judo amb sessions de formació el dissabte i competició el diumenge. A més, també hi haurà activitats específiques per a entrenadors.

També el Torneig de Waterpolo Be Water My Friend continua aquest cap de setmana amb els cadets. El torneig, amb participants internacionals, s’ha dividit en dues categories: del 2 al 6 de setembre s’ha disputat la competició infantil mixta, per a nens i nenes de fins a 13 anys i del 6 al 10 de setembre es disputaran els partits dels cadets masculins i femenins per a joves de fins a 15 anys. En total, s’hauran reunit 16 equips infantils i 32 de cadets, i 900 persones entre nedadors i entrenadors.