Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La Masacre d'Alberto Sanjuan sobre el capitalisme arriba aquest dissabte al Teatre de Lloret

La Masacre d'Alberto Sanjuan sobre el capitalisme arriba aquest dissabte al Teatre de Lloret

El divendres 8 de desembre s’ha programat una doble funció de l’espectacle Aupapá, pensat per a nadons de 6 mesos a 3 anys
04-12-2017


El Teatre de Lloret acull aquest dissabte 9 de desembre a les 21.00 h l'espectacle teatral Masacre, escrit, dirigit i protagonitzat per Alberto Sanjuan, acompanyat per Marta Calvó. No són però els únics protagonistes. En realitat, ho són gent de la talla d’Emilio Botín, José María Escrivá de Balaguer, Esther Koplowitz, Carlos March, Ana Botella o José María Aznar, per citar-ne alguns. Masacre, que porta el subtítol de Una breve historia del capitalismo español és un relat amb voluntat de rigor històric que parla d'un home i una dona que, per acabar amb el capitalisme a Espanya, viatgen a l'any 1939 i intenten refer el camí.

L’espectacle es va estrenar al Teatre Lliure la primavera passada i l’argument de l’obra gira a l'entorn d'una parella de classe mitjana, que va a explicar la seva vida a un programa de televisió. Tots dos treballen en un banc. Paral·lelament, anem coneixent personatges històrics que ens parlen del poder econòmic des del 1936 fins l'actualitat. Sanjuan i Calvó intercalen aquests personatges i s'hi fiquen a la pell, indistintament de si són femenins o masculins. La mateixa Marta interpreta a per exemple a Franco.

L’espectacle és una producció de Teatro de Barrio, una cooperativa madrilenya que s'ha especialitzat en repassar la història recent de l'Estat espanyol.

El preu de l'entrada és de 16 euros i 18 euros a taquilla. Es poden comprar de forma anticipada al Museu del Mar, el Puntet, el Centre Cívic del Rieral i al web www.teatredelloret.cat

Aupapá, un espectacle per a nadons

El dia abans, el divendres 8 de desembre, s’ha programat una doble funció de l’espectacle Aupapá, pensat per a nadons de 6 mesos a 3 anys. Aupapá és un espectacle presidit per una gran capsa de vidre que ocupa tot l’espai. A l’interior hi ha una ballarina. Els nens i nenes poden viure l’espectacle des d’una posició privilegiada movent-se pels costats i per sobre de la capsa, seguint els moviments de la ballarina. Aupapá és un espectacle fet de gestos, de sons, de moviments coreogràfics que ens porten a la interacció constant amb els més petits. 

La companyia Zigzag Danza és una formació amb projecció internacional creada l’any 2000 com a projecte independent de la seva directora artística, Estrella García, que té una trajectòria pedegògica i d’investigació de més de trenta anys en el camp de la dansa.

Amb més de 150 funcions a tot l’estat espanyol, Aupapá, arriba aquest divendres 8 de desembre a Lloret a les 11.00h i a les 12.00h. Amb mitja hora de durada, s’adreça a nadons d’entre 6 mesos i 3 anys. L’entrada costa 10 euros pels adults i 8 euros pels nadons.