Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La fragilitat, de gira amb La Virgueria

La fragilitat, de gira amb La Virgueria

La companyia La Virgueria tanca la gira de l’espectacle Com menja un caníbal al Teatre de Lloret, la seva obra més ambiciosa, que combina text, dansa, circ i la música de Clara Peya
15-04-2021


La companyia de teatre La Virgueria porta aquesta primavera l’obra Com menja un caníbal de gira per tot Catalunya i la tanquen aquest divendres 16 d’abril al Teatre de Lloret, dins el cicle Lloret Espai OFF. Escrita i dirigida per Isis Martín i Aleix Fauró, aquest espectacle és la peça més ambiciosa de la companyia, amb deu intèrprets a escena, un llenguatge híbrid entre el teatre, el circ i la música original de Clara Peya.

A més, és una oportunitat única per veure l’espectacle en el format perimetral original, amb el públic encerclant l’espai escènic: una experiència completament immersiva.

La història té de protagonista la Dora, que narra les seves vivències. Una dona que arriba a la Barcelona grisa dels anys cinquanta i aconsegueix trobar un racó de pau, un espai oníric i fantàstic: l’univers dels Fràgils. Aquest és el relat d’aquells que el sistema deixa de banda perquè són diferents, perquè no són productius o no encaixen dins les regles imposades. Un dels personatges de la història de fet està inspirat en una persona afectada per la síndrome del cromosoma X fràgil. En aquest sentit, el projecte està vinculat amb associacions de l’àmbit de la diversitat funcional, com l’Associació Catalana de la Síndrome X Fràgil, així com amb col·lectius vinculats amb la memòria històrica, com Laberint Cultural.

L’actuació s’ha programat al Teatre de Lloret pel divendres 16 d’abril a les 20 h. Les entrades es poden comprar a través del web:

https://www.teatredelloret.cat/ca/lloret-espai-off-com-menja-un-canibal

Recordem que tot Catalunya es troba amb confinament perimetral per comarques. 

 

arxivat sota: , ,