Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La Festa Major de Lloret s’adapta a la COVID19 amb una programació especial i delimitada

La Festa Major de Lloret s’adapta a la COVID19 amb una programació especial i delimitada

Els actes de Santa Cristina 2020 tindran en compte els protocols de seguretat que marca la COVID19


La Festa Major de Lloret, Santa Cristina, s’ha adaptat a la COVID 19 i arriba amb una programació especial i delimitada amb un protagonisme especial per les propostes culturals, musicals i esportives a l’aire lliure i que comptaran amb un estricte seguiment de la normativa i els protocols de seguretat de prevenció de la COVID 19. En aquest sentit serà obligatori l’us de mascaretes a totes les activitats pels menors de 6 anys.

Queden anul·lades activitats com el Tobogan Splash Slide, que estava previst a l’Avinguda Catalunya, al Barri de Can Carbó, el Correfoc o els Focs d’Artifici, ja que el Comitè de Seguiment de la Festa Major considerava que donat el context actual no es podien desenvolupar. Cristian Fernandez, regidor de Festes explica que “Hem volgut treballat per trobar un equilibri entre la celebració de la nostra Festa Major i garantir la màxima seguretat. Teníem activitats que ja es varen descartar des del primer moment, i dia a dia, anem fent seguiment de com està la situació general per anar prenent noves decisions si s’escau”.

La diada de Santa Cristina, 24 de juliol, es mantenen les activitats però sota un control molt estricte. La passada dels obrers, la processó i l’estofat tradicional estaran sota vigilància durant tota la jornada. La pandèmia també obligarà a les persones que vulguin assistir al Ball de Plaça a recollir les invitacions de manera prèvia per tal de poder tenir un estricte control de l’aforament. L’obertura de portes de la plaça de la vila serà una hora abans d’iniciar el Ball, és a dir, a les 18.30h, amb control de temperatura, gel hidroalcohòlic i totes les mesures per poder gaudir de l’espectacle. La diada de Sant Elm, el dia 26 de juliol, tindrà la mateixa normativa per tots els actes.

Les havaneres, que se celebren el dia 25 i el concert de Festa Major, dia 26 de juliol, que tindrà lloc a la platja de Sa Caleta, també serà amb aforament limitat i amb el seguiment de totes les normes de prevenció.

Per accedir als espectacles i concerts serà obligatori l’ús de mascareta i respectar totes les normes de seguretat. Aquestes mesures preventives s’estan difonent a través dels canals institucionals, Nova Ràdio Lloret i estaran visibles l’entrada dels espectacles.

L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha demanat “la màxima implicació, responsabilitat i compromís de tothom per fer possible aquesta Festa Major”

Per obtenir més informació consulteu el web www.lloret.cat.