Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La Festa de l’Esport de Lloret de Mar celebra la seva 44a edició

La Festa de l’Esport de Lloret de Mar celebra la seva 44a edició

El premi Llevant a la millor tasca esportiva es va lliurar a la Penya Ciclista de Lloret i el premi el Forjador de l’Esport va ser per a Josep Colls Arroyo del Club Rem Pescadors
22-01-2018


El Teatre de Lloret es va omplir ahir per a celebrar la 44a edició de la Festa de l'Esport. Actualment Lloret de Mar compta amb més de 40 entitats esportives, amb una important base de categories d’infants, el que en paraules de Joan Bernat, regidor d’Esports “mostra la consolidació del projecte vila esportiva”.

La Festa de l’Esport es celebra anualment i és un reconegut homenatge que l’Ajuntament de Lloret de Mar i les entitats esportives dediquen als i les esportistes lloretencs tant a nivell de base com de categories superiors, que projecten el nom de Lloret a l’àmbit nacional i internacional.

Durant la  tarda es varen lliurar els dos màxims guardons: el premi Llevant a la millor tasca esportiva i el premi al Forjador de l’esport lloretenc.

El premi Llevant a la millor tasca esportiva es va lliurar a la Penya Ciclista de Lloret per la seva capacitat d’organització d’esdeveniments com la marxa BTT Corriols de l’Avi que en només tres edicions ja ha aconseguit exhaurir inscripcions en pocs dies i que ajuda al coneixement i el gaudi del nostre entorn més proper.

El premi Forjador de l’Esport va ser per a Josep Colls Arroyo del Club  Rem Pescadors. El 1998 s’inicia en el mon del rem en la tripulació juvenil del club rem pescadors, el 2007 passa a ser timoner i entrenador del sénior masculí, durant els anys següents s’implica cada cop més en la gestió del club com a vocal, delegat i responsable d’entrenar diferents embarcacions a totes les categories i dins de l’associació de clubs contribueix a l’organització de regates i a fomentar la pràctica del rem. Des del 2011 fins el 2017 ha estat el president del Club rem Pescadors, deixant darrere una tasca que sens dubte facilitarà les coses al seu relleu generacional.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat en el seu parlament va donar a conèixer les dades de turisme esportiu. En aquest sentit durant el 2017 varen passar més de 55.000 turistes esportius i acompanyants per les instal·lacions esportives. L’alcalde també va destacar que el turisme esportiu “valora molt aquest bon ambient esportiu local que es respira” i va explicar els projectes esportius previstos “la construcció de les pistes de pàdel i tennis; el centre de running i la certificació com a destinació triatló per l’Agència Catalana de Turisme”.