Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret participa en la I Jornada de Gestors del Patrimoni de la Selva

L’Ajuntament de Lloret participa en la I Jornada de Gestors del Patrimoni de la Selva

La jornada ha sigut avui al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes
15-06-2021


La directora de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Lloret, Anna Fuentes, ha participat avui en la I Jornada de Gestors del Patrimoni de la comarca de la Selva, que s’ha celebrat al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes.

La jornada, organitzada per la Taula de Treball de Patrimoni de la Selva, estava dirigida a les persones que des d’una vessant o altra treballen en el patrimoni cultural i natural de la comarca: personal tècnic de museus, arxius, oficines de turisme, espais naturals, jardins històrics, centres de recerca..., professionals d’empreses culturals i de guiatge, membres d’entitats relacionades amb el patrimoni.

En concret, Fuentes ha fet una ponència sobre la Xarxa Europea de Jardins Històrics i la Ruta Europea de Jardins Històrics. Un projecte que, impulsat per Lloret de Mar, va rebre a finals de l’any passat el certificat del Consell d’Europa per ser oficialment un itinerari europeu. La Ruta Europea de Jardins Històrics reuneix 16 entitats públiques i privades, 6 institucions acadèmiques i professionals. Representen 31 jardins i parcs d’arreu del continent. En concret, de sis països: Alemanya, Espanya, Geòrgia, Itàlia, Polònia i Portugal. Cada any reben més de 14 milions de visitants.

  • 16 de juny, inici de la campanya Estiu al Museu

Els 26 museus de la Xarxa de Museus de les Comarques Gironines, entre ells el Museu del Mar de Lloret, ja estan preparats per donar la benvinguda als seus visitants aquest estiu.

És per això que avui es tornen a posar en marxa per segon any consecutiu, la campanya Estiu al Museu. L’objectiu de la campanya és fomentar i donar a conèixer als visitants els museus que formen part de la xarxa durant els mesos d’estiu.