Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La diada de Santa Cristina, des del cel

La diada de Santa Cristina, des del cel

La retransmissió conjunta de la jornada, amb l'empresa Fitel i Nova Ràdio Lloret, ha tingut més de 15.000 visualitzacions.
26-07-2022


Gaudir de l’emocionant regata de Santa Cristina des del cel, amb les increïbles imatges d’un dron. Aquesta ha estat, sens dubte, una de les innovacions del programa especial de la diada de Festa Major, elaborat conjuntament entre l’empresa Fitel i Nova Ràdio Lloret. 

Xavi Flores, regidor de Mitjans de Comunicació de l’Ajuntament, subratlla que “estem molt orgullosos de la feina feta, amb una gran preparació prèvia i molts mitjans desplegats”. La programació especial ha permès “a la gent de fora viure la festa com si hi fossin aquí”. 

Les imatges del dron han permès seguir en directe tots els actes del 24 de juliol, especialment la regata s’Amorra Amorra en homes i dones. D’aquesta manera, tothom ha pogut viure el moment en què els llaguts tocaven la sorra de Santa Cristina. El realitzador del programa, David Ramos, destaca la “complexitat tècnica, especialment de la part de Fitel i del dron, amb connexions fins i tot des de dalt del castell de Sant Joan”. 

A banda d’aquest indubtable atractiu, la retransmissió s’ha fet en streaming en els diferents canals dels dos mitjans de comunicació de Lloret de Mar: xarxes socials, internet, ràdio i televisió, amb més de 15.000 visualitzacions i un abast molt més gran. A més, l’audiència ha estat força participativa, compartint la diada de Festa Major i fent comentaris des de Lloret i voltants, però també des de França, Suècia i Extremadura.