Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La Cursa de Nadal de Lloret anirà en benefici de l’associació Aspronis

La Cursa de Nadal de Lloret anirà en benefici de l’associació Aspronis

Enguany la cursa comptarà amb la possibilitat que dues persones amb mobilitat reduïda hi participin amb cadires Joëlette


El proper diumenge 22 de desembre tindrà lloc una nova edició de la Cursa de Nadal, que aquest any anirà en benefici de la Fundació Aspronis, una entitat amb una important implicació en el territori i que ajuda persones amb discapacitat intel·lectual oferint-los assistència professional adequada per garantir-los qualitat de vida i integració social i laboral. 

Enguany la cursa comptarà amb la possibilitat que dues persones amb mobilitat reduïda hi participin amb cadires Joëlette, una tot terreny d’una sola roda que pot ser transportada fàcilment amb el suport d’almenys dos acompanyants. Les cadires han estat cedides per Noe Gaya, una jove que fa 19 anys va quedar tetraplègica i sense parla a causa d’un accident de trànsit. La Noe també aporta a la Cursa de Nadal pedres pintades per ella amb l’ajut de la seva mare com a obsequi per als primers participants que arribin a la meta. Les pedres són un testimoni de les fites que no pot realitzar, com pujar cims o córrer en curses.

La Cursa de Nadal, que enguany tindrà lloc el 22 de desembre, és una cursa popular, de caràcter no competitiu -es pot fer corrent o caminant-, d’aproximadament 5 quilòmetres, que s’inicia a les 11 h a les Pistes d’Atletisme. Una hora abans, a les 10 h, hi haurà curses infantils per als més petits a dins les Pistes d’Atletisme. Tots els participants rebran una samarreta per la seva participació.

Les inscripcions, a partir d’avui, només es podran fer presencialment, el dissabte 21 de desembre, a les pistes d´atletisme de les 16 h a les 19 h, i el diumenge 22 de desembre de les 8:30 h a les 9:30 h.