Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La Cursa Corriols de l’Avi a punt de tancar inscripcions

La Cursa Corriols de l’Avi a punt de tancar inscripcions

És una cursa de BTT que ofereix dos recorreguts: un de 35 km i un de 25 km, per l’entorn natural de Lloret de Mar


Queden només tres dies, fins diumenge 18 de novembre, per poder-se inscriure a la cursa de BTT Corriols de l’Avi, que arriba a la seva quarta edició el proper 25 de novembre.

Corriols de l’Avi és una cursa organitzada per la Penya Ciclista de Lloret que ha recuperat antics corriols de la vila. El punt de sortida és a la platja de Fenals, a les 9 h, i recorre els boscos de Lloret, passant per espais emblemàtics com l’Àngel, Sant Pere del Bosc o l’ermita de Santa Cristina, i oferint dues distàncies: 25 quilòmetres, amb un desnivell de 700 m, i 35 quilòmetres, amb un desnivell de 1.200 m.

A dia d’avui ja hi ha més de 250 inscrits a la cursa i s’espera que aquests darrers dies s’incrementin fins a tancar als 400 participants. El preu d’inscripció és de 17 € per als federats i 20 € per als no federats. Tots els participants rebran la bossa del corredor.

Els organitzadors expliquen que “és una cursa ja molt consolidada entre els amants del BTT i que permet gaudir d’un entorn per a molts poc conegut”.

Des de Lloret s’està fent una gran aposta per posar en valor el seu entorn natural i les potencialitats per a la pràctica del ciclisme, ja sigui BTT o de carretera. El projecte LloretCycling té estructurades sis rutes BTT i sis rutes de ciclisme de carretera i catorze establiments hotelers especialitzats. A més, aquest any va celebrar a l’abril, la Lloret Cycling Weekend, que va comptar amb la participació de diferents esportistes i ex-esportistes d’elit com Miguel Indurain, Nani Roma i Marcel Zamora.