Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La cultura celebra el 8M al Teatre de Lloret

La cultura celebra el 8M al Teatre de Lloret

Aquest cap de setmana s’obren les portes del Teatre per commemorar el Dia de la Dona amb diferents espectacles per a tots els públics
10-03-2021


Per tal de commemorar el 8M, el Dia Internacional de la Dona, aquest cap de setmana el Teatre de Lloret compta amb diferents propostes culturals per a totes les edats i tots els públics.

Divendres 12 de març a les 20.00 h s’obrirà el teló amb Infanticida, una adaptació amb una visió contemporània de la famosa obra de Caterina Albert (Víctor Català). És una proposta de teatre musical, definida com una òpera electrònica, amb música de Clara Peya, dramatúrgia de Marc Rosich i direcció d’escena a càrrec de Marc Angelet.

En aquesta proposta Marc Rosich i Clara Peya han convertit La infanticida de Víctor Català en una òpera electrònica. Una adaptació del text de Caterina Albert com a monòleg musical, interpretat a l’escenari per Neus Pàmies i Gerard Marsal.

Dissabte 13 de març, el Cineclub Adler s’afegeix a la celebració del 8M a Lloret i projecta a les 18.00 h la pel·lícula Vardà por Agnès, inclosa en el cicle Cinema i Dona. Agnès Varda, en el seu últim film, explica la seva experiència com a cineasta i revela la seva visió personal del que anomenava "escriptura de cinema" en un recorregut únic i fascinant pel seu llegat creatiu. Un testament cinematogràfic rodó mitjançant el qual pren la darrera paraula per descobrir-nos les inspiracions, les pràctiques de treball i el compromís amb el públic que han guiat la seva obra.

Just després de la projecció, s’ha previst el lliurament de la primera edició dels Premis Aurora, creats per l’Associació de Dones L’Aurora de Lloret de Mar. Neus Dalmau Corominas rebrà el guardó per haver lluitat tota la vida contra les conductes masclistes.

Diumenge 14 de març a les 17.30 h les activitats programades al Teatre pel 8 de març es tancaran amb un espectacle per a tots els públics. La pallassa La Bleda presenta l’espectacle Mon Petit Souvenir. Estrenat a sala dins del festival Temporada Alta, és un espectacle per a tota la família, una obra divertida que farà volar la imaginació dels més petits i dels més grans. La pallassa arribarà al Teatre de Lloret amb la seva rulot, que es converteix en tota una capsa de sorpreses. 

Les entrades dels actes del 8M que organitza el Teatre de Lloret aquest cap de setmana es poden comprar a través del web:  https://www.teatredelloret.cat/ca.

L’aforament de totes les activitats és reduït a causa de les mesures sanitàries marcades pel Procicat per la covid-19.