Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La consellera Verge visita la nova Oficina d’Igualtat de Lloret de Mar

La consellera Verge visita la nova Oficina d’Igualtat de Lloret de Mar

Durant la visita, la consellera d’Igualtat i Feminismes ha anunciat millores en la xarxa de serveis d’atenció a les violències masclistes, així com en la xarxa de serveis LGBTI+ de la demarcació de Girona
22-12-2021


La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, ha visitat avui Lloret de Mar per conèixer la futura nova seu de la Regidoria d’Igualtat de Lloret de Mar, on estaran ubicats el SIAD i el SAI, uns serveis que l’any passat varen realitzar més de 530 atencions. L’alcalde de Lloret de Mar ha destacat que “avui inaugurem un nou espai perquè el servei fa temps que funciona molt bé i de forma transversal amb altres departaments”. En aquesta línia, a partir de gener, es tornen es reprenen el projecte de tallers d’ igualtat a les escoles de Lloret. Uns tallers gratuïts que es realitzen per tal de treballar la igualtat de gènere i lluitar contra la violència masclista i homòfoba.

Prèviament la consellera d’Igualtat i Feminismes, amb Mireia Mata, secretària d’Igualtats, i Marta Casacuberta, coordinadora territorial d’Igualtat i Feminismes, s’han fet una foto institucional davant de la façana de l’Ajuntament amb els regidors i regidores de l’Ajuntament de Lloret de Mar. Posteriorment s’han desplaçat fins a l’Alcaldia, on la consellera Verge ha signat el llibre amb l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, i la regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez.

Durant la visita, la consellera d’Igualtat i Feminismes ha anunciat millores en la xarxa de serveis d’atenció a les violències masclistes, així com en la xarxa de serveis LGBTI+ de la demarcació de Girona i ha mostrat el seu suport i condemna a l’Ajuntament pels recents atacs amb pintades que ha rebut la nova Oficina d’Igualtat de Lloret de Mar. La consellera d’Igualtat i Feminismes ha destacat que “aquestes pintades no són representatives ni del municipi ni del nostre país i ens encoratgen a continuar treballant per la garantia de drets de tothom”.

La regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, ha explicat que la nova oficina “és un equipament municipal que ja teníem i que és cèntric i que ens dona la privacitat que necessitem i que permet al servei treballar de forma conjunta”. Es tracta però d’una oficina de caràcter temporal.

arxivat sota: , ,