Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La companyia amateur Corset Teatre de Lloret actua el 13 de maig al Certamen de Teatro Amateur, a El Barco de Ávila

La companyia amateur Corset Teatre de Lloret actua el 13 de maig al Certamen de Teatro Amateur, a El Barco de Ávila

És la primera companyia de teatre amateur catalana que actua en aquest festival
10-05-2017


L’obra de teatre El nombre, de la companyia de teatre amateur de Lloret Corset Teatre, actua el proper 13 de maig a Àvila en el marc del certamen nacional de teatre amateur Lagasca, que enguany arriba a l’XI edició.

Un total de sis formacions de tot el territori espanyol han estat seleccionades per actuar en aquest festival entre un total de 108 propostes rebudes. El festival se celebra a la localitat de El Barco de  Ávila entre el 13 de maig i el 17 de juny.

Corset Teatre és una companyia que pertany a l’Associació Cultural i Teatral Muekka. Van estrenar El nombre el mes de desembre passat al Teatre de Lloret. Es tracta d’una comèdia de saló que se centra en l’elecció del nom d’un fill que està a punt de néixer. Aquest fet és el detonant de diferents conflictes en el si d’una família.  La protagonitzen, entre d’altres, els actors Elías González, Núria Domingo i Quim Córdoba, sota la direcció de Manuel Pineda. 

L’argument parteix d’aquesta premissa: la germana de Vincent organitza en el seu pis un sopar íntim amb temàtica marroquina per a celebrar la futura paternitat del seu germà. En aquest sopar també hi està convidat el seu millor amic, ClaudeLa resposta del futur pare a la pregunta sobre el nom escollit per al seu fill els deixa a tots atònits.