Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La comedia de las Lalis, l’espectacle del FITAG que es podrà veure a Lloret el dia 27 d’agost

La comedia de las Lalis, l’espectacle del FITAG que es podrà veure a Lloret el dia 27 d’agost

És també l’espectacle inaugural del Festival que s’estrenarà al Teatre Municipal de Girona el 24 d’agost
23-08-2021


La comedia de las Lalis és l’espectacle que acollirà el Teatre de Lloret en el marc del cicle FITAG Municipis inclòs en aquesta edició del FITAG 2021 (Festival de Teatre Amateur de Girona). 

Es tracta d’una coproducció entre el Fitag i Escenamateur i està adaptada i dirigida per Jesús Manchón. Integrada per 23 actors i actrius 

Sinopsi:

La comedia de las Lalis és una divertidíssima versió d’Els bessons de Plaute. Ambientada a la Barcelona dels vuitanta, es manté fidel a l’estructura dramàtica de l’original llatí però amb personatges extravagants de l’underground laietà (la «moguda» de la capital catalana), que conviuen amb d’altres, no menys curiosos, representants de la burgesia, i amb unes aventureres vingudes de Mèrida i acabades d’arribar a la capital catalana. Una sèrie d’equívocs per la semblança de les protagonistes, que aquí són bessones, conformen una comèdia absurda que farà gaudir el públic d’un espectacle en majúscula salpebrat amb números musicals i coreografies no menys jocoses. 

Aquesta coproducció del FITAG, defensada en escena per una sensacional companyia d’actrius i actors que dirigeix Jesús Manchón (autor també de la versió), està girant per Extremadura i Catalunya aquest estiu de 2021 i promet fer-nos vibrar a les butaques i tornar-nos a la normalitat a força de rialles, segons ha dit el director de FITAG, Martí Peraferrer. 

Lloret de Mar fa deu anys que forma part del projecte FITAG Municipis i un any més l’espectacle compta amb el suport de dues companyies de teatre lloretenques: Quantus Teatre i Corset Teatre. El regidor del Teatre de Lloret, Albert Robert ha posat de relleu que formar part de la cartellera del FITAG permet incloure Lloret dins d’un festival que ha creat marca i que s’ha consolidat com un referent del teatre amateur a escala internacional. 

La comedia de las Lalis es podrà veure al Teatre de Lloret el divendres 27 d’agost a les 21 h. 

Les entrades costen 5 euros i es poden comprar al web www.teatredelloret.cat o bé al Puntet o al Museu del Mar i a taquilla una hora abans de l’espectacle.