Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La colla de diables Sa Forcanera porta el correfoc a la Festa Major de Lloret

La colla de diables Sa Forcanera porta el correfoc a la Festa Major de Lloret

És una de les principals activitats programades
18-07-2017


Demà tindrà lloc el correfoc, una de les activitats centrals i més concorregudes programades per a la Festa Major de Lloret.

El correfoc anirà a càrrec de la colla de diables Sa Forcanera i començarà a partir de

les deu de la nit amb una concentració a la plaça de la Vila. A dos quarts d'onze, el correfoc farà el seu recorregut des del Museu del Mar i fins al passeig de Manel Bernat.

Les activitats continuaran els dies següents amb diferents propostes cinematogràfiques com “Estiu 1993”, la projecció audiovisual “Tot recordant Santa Cristina2” amb recull d’imatges antigues del fons de l’arxiu municipal o la pel·lícula infantil “Gran Prix a la Muntanya dels Invents”; activitats culturals com una trobada  trobada gegantera, sardanes o un espectacle de màgia amb finalitat solidària i nombroses actuacions musicals: la banda Puig i The Muddy Sound; la banda tribut a Extremoduro a càrrec de Bribriblibli o el concert dels grups locals Teoria del Qua, Stone Rose, Rainy Day i Jim&The Devil.

Els actes centrals són el dia 24, Santa Cristina, amb la processó per mar fins a Santa Cristina, les regates de rem, la missa, l’estofat i, ja a la tarda, el Ball de Plaça, una de les danses més antigues de Catalunya. L’endemà es celebren els actes de Sant Elm, recordant la tradició marinera de la vila, i tanquen la programació els focs artificials a la platja de Lloret i el posterior concert de Festa Major, a càrrec de la Principal de la Bisbal, el dimecres 26 d’agost.