Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La Casa de la Cultura i el Teatre de Lloret redueixen el consum energètic un 19% i un 48% respectivament

La Casa de la Cultura i el Teatre de Lloret redueixen el consum energètic un 19% i un 48% respectivament

Aquesta reducció suposa un estalvi econòmic de 43.257€
09-02-2017


A finals del 2015 l’Ajuntament va contractar un empresa especialitzada en estalvi energètic (AuditEnergy) que va instal·lar un sistema de monitoratge i anàlisi de consum a la Casa de la Cultura i al Teatre de Lloret. Joan Bernat, regidor d’Urbanisme, ha explicat que “Els resultats de l’estudi ens varen permetre adoptar unes mesures d’estalvi dirigides i acurades que han fet possible aquest considerable estalvi en consum energètic i econòmic”.

Les mesures implementades a la Casa de la Cultura han fet reduir en un 8% el consum elèctric, la qual cosa ha significat un estalvi econòmic en la despesa energètica del 19% respecte de l’any anterior, concretament 21.195€.

Pel que fa al Teatre Municipal, l’estalvi ha estat major. S’ha aconseguit reduir en un 27% el consum elèctric i de gas, la qual cosa ha significat un estalvi econòmic en la despesa energètica del 48%, concretament 19.398€.

Les mesures d’estalvi energètic han estat dirigides principalment a la reducció de la potència contractada, a millorar el funcionament de les instal·lacions de climatització, el seu ús i la seva regulació, així com a millorar el consum en les instal·lacions d’il·luminació. Joan Bernat ha explicat que “tant a la Casa de la Cultura com al Teatre tenim noves actuacions previstes que encara ens han de permetre continuar millorant en l’estalvi del consum i la despesa”.