Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La carrossa Encantats i la comparsa Welcome, guanyadors de la Gran Rua de Carnaval de Lloret

La carrossa Encantats i la comparsa Welcome, guanyadors de la Gran Rua de Carnaval de Lloret

Hi han participat 15 carrosses i 5 comparses amb prop de 1.500 persones
12-02-2018


Ahir es varen donar a conèixer els guanyadors de les diferents categories del Carnaval de Lloret. Els principals guardons de la nit, per la millor carrossa i comparsa, han estat per a: Encantats, que s’ha endut el primer premi en la categoria general de carrosses,  en la categoria de Lloret, i també el premi a la millor composició de carrossa; i en comparses, per a Welcome.

En la categoria de carrosses, el segon i el tercer classificat han estat les colles de Tossa Els Guapus i Canya i Conya, respectivament. La segona millor carrossa de Lloret ha estat la de Forçame, de Junts Contra l’AME. En comparses, monopoli lloretenc, ja que La Mainada de Lloret ha quedat en segon lloc; i Xauxa i Disbauxa, tercers.

Pel que fa a la resta de categories del concurs, en la de disfresses en el lloc de treball, el primer premi ha estat per a la Casa de Cúllar, seguida de la Pastisseria Alarcón i el Centre d’Estudis de Llengües. En la categoria de millor disfressa al carrer comercial, el guanyador ha estat el Mercat Municipal, i en la categoria de dependències municipals, els millors han estat la Secció d’Esports. Les millors llars d’infants han estat Els Vailets i La Marinada: primers i segons, respectivament.

Al concurs de disfresses al carrer, en la categoria general, el pòdium l’han conformat El Depredador, El Xef i Las Sombrereras Locas, mentre que en la categoria infantil, els guanyadors han estat la Família Maya, en Biel el Pirata i Super Xocnis.

Tanca el Carnaval de Lloret l’enterrament de la Sardina el proper dimecres, a les 20 h, amb un seguici de dol rigorós que arribarà fins a la plaça de la Vila per la lectura del testament i un final de festa amb cigrons i peix, amb la col·laboració de l’entitat Xino-Xano, i ball popular del grup Maracaibo.

En total, han participat al Carnaval de Lloret 15 carrosses i 5 comparses amb prop de 1.500 persones.

El Carnaval de la Costa Brava Sud seguirà l’últim cap de setmana de febrer amb la desfilada a Tossa de Mar, sota el títol de La Ressaca del Carnaval.