Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La campanya de vacunació contra la Covid-19 a la població general a Lloret de Mar s’ampliarà amb espais de la Biblioteca Municipal

La campanya de vacunació contra la Covid-19 a la població general a Lloret de Mar s’ampliarà amb espais de la Biblioteca Municipal

Es tracta de la sala d’exposicions, sala polivalent i patí anglès
06-04-2021


L’Ajuntament de Lloret  de Mar ha cedit tres espais situats dins de la Biblioteca Municipal; són la sala d’exposicions, la sala polivalent i el pati anglès. Tots 3 emplaçament sumen més de 600 metres quadrats. També el CAP Rieral seguirà obert com a centre de vacunació i s’habilitarà un mòdul a la part posterior del centre com a punt de suport.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva compta amb la cessió de diversos espais municipals externs als CAP cedits pels diferents ajuntaments del territori –Ajuntament de Calella, de Malgrat de Mar, de Palafolls, de Lloret de Mar i de Tossa de Mar– on es podrà desenvolupar la campanya de vacunació a la població general i que seran gestionats directament pels equips d’atenció primària. En alguns casos, la seva posada en funcionament dependrà del nombre de vacunes que arribin.

Quan els usuaris siguin convocats, rebran les instruccions pertinents. La ciutadania no ha de trucar ni tampoc s’ha de desplaçar als CAP per demanar hora de vacunació perquè s’anirà informant la gent a mesura que es vagin convocant nous col·lectius. En aquest sentit, un cop acabada, en els pròxims dies, la vacunació als majors de 80 anys es començaran a vacunar les persones de 79 anys i la campanya anirà progressant en sentit descendent. Aquestes persones seran convocades des dels centres d’atenció primària.

arxivat sota: Actualitat, Campanya, covid19