Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La Biblioteca Municipal, El Puntet i Can Saragossa han expedit un total de 356 idCATs al mes de març

La Biblioteca Municipal, El Puntet i Can Saragossa han expedit un total de 356 idCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs
16-04-2021


L’1 de març passat l’Ajuntament de Lloret de Mar va habilitar tres nous espais per poder obtenir l’IdCAT. Concretament es tractava de la Biblioteca Municipal, El Puntet (Punt d’Informació Juvenil) i l’equipament cultural de Can Saragossa.

L’OIAC (Oficina d’Informació Ciutadana) ha presentat les dades d’expedicions d’aquest mes de març: 1319 a la pròpia OIAC, 269 a la Biblioteca Municipal, 40 a El Puntet i 47 a Can Xardó. En total 1.675 expedicions d’IdCAT. En paraules del regidor de l’OIAC, Xavi Flores: “Tenint en compte que l’any 2020 es varen expedir 3.319 certificats, ens trobem amb unes xifres molt elevades per ser el primer trimestre de l’any” i hi afegeix: “Donarem continuïtat a la iniciativa ja que es tracta d’un dels tràmits més sol·licitats i amb l’ampliació d’espais municipals podem agilitzar el servei”.

El certificat digital idCAT és un certificat reconegut d'identificació i signatura electrònica avançada per a ciutadans que garanteix la seva identitat a internet. Aquest certificat, que és gratuït, té un període màxim de validesa de quatre anys.

Actualment, el certificat idCAT s'utilitza, entre molts d'altres, per fer tràmits a la seu electrònica de l’Ajuntament de Lloret, amb la Generalitat de Catalunya, amb la Diputació de Barcelona, amb l'Agència Estatal d'Administració Tributària, amb la Direcció General de Cadastre i la Seguretat Social i amb la Direcció General de Trànsit. Per a més informació: www.idcat.cat.

arxivat sota: ,