Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La Biblioteca i El Puntet, nous espais municipals on obtenir l’IdCat

La Biblioteca i El Puntet, nous espais municipals on obtenir l’IdCat

S’haurà de demanar cita prèvia i en el cas del punt d’informació juvenil és un servei per als menors de 35 anys
16-02-2021


L’Ajuntament de Lloret de Mar ha habilitat dos espais nous per poder obtenir l’IdCat. Es tracta de la Biblioteca Municipal, els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13 h i de 17 a 19 h, i els dimarts i dijous de 10 a 13 h, i El Puntet (Punt d’Informació Juvenil) on es podrà fer de dilluns a divendres de 10 a 13 h pels joves de 18 a 35 anys. Des de l’Oficina d’Informació Ciutadana es continuarà oferint aquest servei de dilluns a divendres de 9 a 14 h. És imprescindible demanar cita prèvia via web (www.lloret.cat/citaprevia). En el cas d’El Puntet es podrà trucar al telèfon 972 37 22 68 per demanar disponibilitat.

El regidor de l’OIAC, Xavier Flores, explica que “es tracta d’una nova iniciativa de millora i optimització dels serveis municipals per tal de facilitar a la ciutadania la gestió d’aquests tràmits”. L’any passat l’OIAC va tramitar un total de 3.319 certificats IdCat i aquest 2021 ja s’han tramitat 847.

El certificat digital idCAT és un certificat reconegut d'identificació i signatura electrònica avançada per a ciutadans i ciutadanes que garanteix la seva identitat a internet. 

Aquest certificat, que és gratuït, té un període màxim de validesa de quatre anys.

Actualment, el certificat idCAT s'utilitza, entre molts d'altres, per fer tràmits a la seu electrònica de l’Ajuntament de Lloret, amb la Generalitat de Catalunya, amb la Diputació de Barcelona, amb l'Agència Estatal d'Administració Tributària, amb la Direcció General de Cadastre i la Seguretat Social o amb Direcció General de Trànsit. Per a més informació: www.idcat.cat.

arxivat sota: , ,