Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / La Biblioteca de Lloret inicia una nova temporada del Racó dels Contes

La Biblioteca de Lloret inicia una nova temporada del Racó dels Contes

S’han programat sessions per a tots els dissabtes d’octubre a desembre al matí
27-09-2016


Aquest dissabte 1 d’octubre torna el Racó dels Contes a la Biblioteca de Lloret. La primera cita és amb la companyia Borinot Groc, que oferirà La Conxita tot ho aprofita. 

El racó dels Contes és una activitat per a famílies amb infants a partir de 3 anys que s'ofereix a l'àrea infantil de la Biblioteca de Lloret. Per a aquesta temporada s’han programat un total de 12 sessions que tindran lloc cada dissabte entre l’1 d’octubre i el 17 de desembre (excepte el 19 de novembre) a les 11.30 h. A més, també s’han programat dues sessions més que tindran lloc el dijous 17 de novembre, vigília de la Festa Major de Sant Romà, i el divendres 23 de desembre, just abans de les festes de Nadal.

Des de la Biblioteca han informat que “s’intenta trobar una oferta variada i innovadora, que cridi l’atenció dels més petits cada dissabte”. A més, es mira que en dates assenyalades, com és el cas del 17 de novembre i el 23 de desembre s’hi programi una activitat.

El programa de contacontes inclou sessions en català, castellà i anglès. Aquestes últimes, organitzades per l’acadèmia Kids&Us de Lloret.

A més, el programa es complementa amb un taller que porta per títol Taller Ramon Llull: Que bèstia!, un taller artístic que convidarà els més petits a conèixer amb imatges la figura i l’obra de Ramon Llull. Es proposarà als assistents fer un viatge en el temps perquè es facin una idea del que va fer i què ens queda del seu llegat. Tot seguit, els més petits faran una petita aproximació a la tècnica del gravat il·lustrant personatges del Llibre de les bèsties (inclòs dins el Llibre de  Meravelles), protagonitzat per animals que reprodueixen d’una manera simbòlica el comportament humà. El propòsit de l’obra era la salvació dels homes, i pretenia modificar les conductes personals. El taller, a càrrec de Mireia Còrdoba, és aconseguir que els nens i nenes s’apropin a una tècnica de reproducció de l’època de Llull -el gravat-, així com també reflexionar sobre l’obra de l’escriptor, alhora que es diverteixen una estona.

Les sessions del Racó dels Contes seran els dissabtes a dos quarts de dotze del matí, amb entrada gratuïta per a tothom. Per a més informació de la programació, visiteu el web de la Biblioteca.

 

arxivat sota: , ,