Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Esclat de Lloret de Mar, al nou centre comercial Portalloret

L’Esclat de Lloret de Mar, al nou centre comercial Portalloret

La data d’obertura de Portalloret està prevista per a finals de novembre del 2018
19-01-2018


El primer Esclat al municipi de Lloret de Mar estarà dins del nou centre comercial Portalloret. Serà el centre comercial més gran del municipi i de la Costa Brava amb 19.281 m² i més de 1.000 places d’aparcament. L’hipermercat Esclat es trobarà a la planta baixa del centre comercial amb una sala de vendes de 4.200 m² i 800 m² de magatzems i oficines. Pel que fa als metres comercials restants els ocuparan altres operadors de diferents sectors. Les negociacions estan molt avençades amb operadors de primer nivell del sector dels electrodomèstics, del bricolatge i de la restauració.

Portalloret serà el nom comercial que rebrà el nou centre, situat a l’avinguda de les Alegries s/n. Cal destacar la situació estratègica del nou establiment, a l’entrada principal de Lloret de Mar. Bon Preu i Nova Lloret són els propietaris d’aquest nou centre comercial.

El Grup Bon Preu invertirà 15 milions d’euros en la construcció del nou establiment. Serà el primer Esclat al municipi i també el més gran. Amb l’obertura del nou Esclat es generaran 100 llocs de treball de manera directa a la localitat i indirectament uns 320 més. L’obertura al públic està prevista a finals del mes de novembre d’aquest any.

Amb la construcció d’aquest nou centre comercial es contribueix al desenvolupament urbanístic del municipi, amb la voluntat d’oferir un comerç més modern, de qualitat i familiar. L’objectiu és millorar l’oferta comercial a la localitat i esdevenir un punt d’atracció per al turisme de qualitat degut a la seva ubicació estratègica a l’entrada principal de Lloret de Mar.

Antoni Amblàs, Director Comercial del Grup Bon Preu, ha declarat:

“Treballem per oferir als nostres clients una àmplia varietat de productes de la màxima qualitat, amb preus molt competitius, amb la millor atenció al client, i amb productes del país i de proximitat. L’obertura d’aquest establiment representa l’aposta pel creixement i per la generació de llocs de treball a la zona”.

Jaume Dulsat, Alcalde de Lloret de Mar, ha afirmat:

Aquest projecte posa en valor una de les principals entrades a Lloret i ha estat possible gràcies al conveni urbanístic del Pla parcial de Sant Quirze que l’Ajuntament va tancar amb el Grup Bon Preu i Nova Lloret. Aquest conveni ha fet possible la construcció de la rotonda de l’avinguda de les Alegries, la rotonda del cementiri municipal, la urbanització amb vials per a cotxes i vianants de davant de l’Oficina de Turisme Central i la urbanització, també amb vials per a cotxes i vianants, dels accessos a la urbanització de Puigventós i que s’acabarà ara amb la urbanització de l’entorn de Puigventós, conegut també com el barri de la Càndida. També s’adequarà l’espai destinat a futur equipament escolar i un parc infantil així com l’accés al Turó d’en Buc amb una passera”. I ha afegit “La construcció d’aquest centre comercial també oferirà molts nous llocs de treball el que revertirà positivament en l’economia local”.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

Totes les noves instal·lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

L’Esclat de Lloret de Mar es construirà de manera sostenible i ecoficient per tal que permeti estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Sobre el Grup Bon Preu

El Grup Bon Preu és una empresa familiar catalana del sector de l’alimentació.  El 1974 es va obrir al públic el primer establiment a Manlleu i el 1988 el primer hipermercat a Vilafranca del Penedès.

Actualment l’equip de treballadors és de 6.400 persones, fet que situa el Grup entre les 20 empreses amb més empleats amb seu a Catalunya.

A dia d'avui disposa de 235 establiments repartits per tot Catalunya: 123 supermercats Bonpreu, 50 hipermercats Esclat, 43 benzineres EsclatOil, 9 minimercats i 10 centres de recollida de compra online.

El Grup segueix apostant pel creixement i el desenvolupament de la seva activitat a Catalunya i té previst realitzar una inversió de 140 M€ durant aquest 2018.

Sobre la Responsabilitat Social Corporativa del Grup Bon Preu

El Grup porta a terme un gran nombre d’accions de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) amb l’objectiu de col·laborar en diferents àmbits i sectors de la nostra societat. Algunes de les accions més destacades són:

  • Les col·laboracions amb diverses entitats solidàries: a través de les donacions d’aliments i d’altres productes de no alimentació, els donatius dels clients a través del pla de fidelització, les campanyes de recollida d'aliments, entre d’altres.
  • La construcció d’instal·lacions sostenibles i ecoeficients on s’aposta per l’eficiència i l’estalvi energètics, així com per la protecció i conservació del medi ambient.

 

arxivat sota: Actualitat, Ciutadania