Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’encesa de llum a Lloret serà el proper 5 de desembre

L’encesa de llum a Lloret serà el proper 5 de desembre

Serà a les 17.30h al Mirador del Campions


La tradicional encesa de llums de Nadal arriba a Lloret el proper 5 de desembre a les 17.30h al Mirador del Campions amb una festa musical que acabarà amb una xocolatada popular. La cita és el tret de sortida de la campanya comercial nadalenca i properament es presentarà el programa amb totes les activitats previstes.

Degut a les obres de reforma de les façanes de l’ajuntament, la instal·lació de l’emblemàtic arbre de Nadal d’esferes lluminoses que es venia efectuant tradicionalment a la plaça de la Vila s’ha hagut d’emplaçar a una nova ubicació. És per aquest motiu que enguany l’encesa oficial es farà al Mirador dels Campions enlloc de la plaça de la Vila.

Des de l’Ajuntament s’està fent una aposta decidida per la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida municipal i per aquest motiu la regidora de Promoció Econòmica, Lara Torres explica que “hem treballat perquè tota la il·luminació nadalenca sigui amb tecnologia led i per l’encesa de llum el confeti i els gots que es faran servir són biodegradables. També tindrem en compte les intoleràncies alimentàries amb productes per a celíacs”.