Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Aula Municipal de Teatre d’adults fa les representacions de final de curs aquest cap de setmana

L’Aula Municipal de Teatre d’adults fa les representacions de final de curs aquest cap de setmana

De divendres a diumenge s’han programat representacions dels diferents nivells de l’aula
07-06-2018


L’Aula Municipal de Teatre per adults tanca el curs aquest cap de setmana amb les mostres de teatre, dirigides pels tres professors, Paco Moreno, Albert Muntané i Cristina Catalán.

Aquest any s’han fet tres grups, inicial, segon i tercer, i cadascun actuarà un dia diferent, de divendres a diumenge. En aquest sentit s’ha programat “Escenes del món” d’Aristòfanes, Plaute i Samuel Beckett. Una obra que mostrarà una recopilació d’escenes que van des del teatre clàssic al contemporani. Aquesta funció s’ha programat pel divendres 8 de juny a les 21h i anirà a càrrec dels alumnes de cicle inicial.

L’endemà dissabte serà el torn de l’obra “Això no és vida” de Sergi Belbel. Aquesta obra explica que hi ha aspectes de la nostra personalitat que determinen com som. Quan apareix la contradicció ens adonem que no és senzilla la lluita i només podem dir “això no és vida”. Aquesta actuació també tindrà lloc a les 21h de la nit i hi participaran els alumnes de segon..

Tancarà la mostra “la cantant calva” d’Eugène Ionesco. Aquesta funció s’ha programat pel diumenge 10 de juny a les 19h de la tarda a càrrec dels alumnes de tercer, els de nivell més avançat. L’obra presenta una parella tradicional de Londres, els Smith, que han convidat una altra parella, els Martin i, a partir d’aquí, comença el teatre de l’absurd.

Aquest any són més d’una vintena els alumnes que sortiran a l’escenari. Les invitacions per asistir a les funcions són gratuïtes i s’han de recollir al Museu del Mar, al centre cívic del Rieral, al Puntet de l’avinguda de Vidreres o al Teatre de Lloret.

Aquestes funcions tanquen la temporada de teatre a Lloret fins a la tardor.