Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Associació Cultural Muekka de Lloret de Mar parla del bullyng a la seva nova obra de teatre.

L’Associació Cultural Muekka de Lloret de Mar parla del bullyng a la seva nova obra de teatre.

L’espectacle titulat “No t’ho callis” s’estrena aquest dissabte 7 de desembre al Teatre de Lloret.


Corset Teatre parla del bullyng a la seva nova obra de teatre. S’estrena aquest dissabte 7 de desembre a les 21.00 h al Teatre Municipal de Lloret. L’obra tracta el tema del “Bullying” a partir de l’escenificació d’una obra a càrrec de joves de Lloret. El títol de l’obra, No t’ho callis, explica la història de la Camila, una noia que, farta de la violència del seu entorn i aferrant-se al silenci, procura trobar les seves pròpies respostes.

L’obra pretén fer prendre consciència de les conseqüències que aquest tipus de conductes poden tenir per tots, els qui les duen a terme i els qui les pateixen. Un cop finalitzada la representació es farà un col·loqui amb els assistents.

L’espectacle és l’inici d’una sèrie d’activitats que està portant a terme l’entitat cultural de Lloret de Mar, Muekka, sota el lema: Muekka contra el bullyng. El projecte compta amb el suport del Teatre de Lloret i s’han programat diverses activitats fins al mes de febrer. Així, s’han preparat activitats amb els instituts de Lloret, l’emissora municipal, Nova Ràdio Lloret organitzarà un debat sobre el bullyng i el cicle es tancarà el 14 de febrer de 2020 amb l’obra de teatre “El pequeño poni” una adaptació del llibre de Paco Bezerra produïda per la Sala Flyhard, dirigida per Mercè Vila Godoy i protagonitzada per Glòria Sirvent i Sergio Matamala que tracta la historia d’en Luismi, un nen de deu anys i gairebé sempre va a l'escola amb la seva motxilla de My Little Pony. Diu que és un talismà per a ell, que li porta sort i que el protegeix, però, un dia, el director de l'escola li prohibeix l'entrada al centre si continua portant aquella motxilla. L'obra està inspirada en fets reals.

El regidor del Teatre de Lloret, Albert Robert i el director de l’obra de teatre No t’ho callis, Enzo Poblete, han posat en valor el fet que el teatre pugui representar una problemàtica real i que parlant-ne s’intenti ajudar a les persones afectades.