Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Alcalde de Lloret ha assistit aquesta setmana al V Fòrum de la Xarxa Europea de Jardins Històrics que s’ha celebrat a Budapest

L’Alcalde de Lloret ha assistit aquesta setmana al V Fòrum de la Xarxa Europea de Jardins Històrics que s’ha celebrat a Budapest

Es tracta d'una trobada anual per rebre l'entrada de nous membres i posar en comú la feina feta durant l'últim any.
23-09-2022


L’Ajuntament de Lloret ha participat aquesta setmana al V Fòrum de la Xarxa Europea de Jardins Històrics, que se celebra de manera anual. El Fòrum s’ha celebrat a Budapest, a Hongria, i la delegació lloretenca ha estat encapçalada per l’alcalde, Jaume Dulsat, que és el president de la Xarxa de Jardins Històrics i la directora de patrimoni cultural de l’Ajuntament de Lloret, Anna Fuentes.

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que la Xarxa de Jardins Històrics “és una iniciativa que va néixer a Lloret i que la reunió anual entre els diferents membres és necessària per coordinar projectes de cara al futur”.

El Fòrum s’ha celebrat els dies 22 i 23 de setembre i totes les ponències han girat sobre aquest tema: els jardins que inspiren: jardins històrics i literatura. De fet, les jornades s’han celebrat al Museu Literari Petofi, de Budapest.

El Fòrum també ha servit per donar la benvinguda als nous membres de la Xarxa Europea de Jardins Històrics.