Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament endega l’acció DIV-DIV “Divertida i Diversa” al barri de Can Carbó

L’Ajuntament endega l’acció DIV-DIV “Divertida i Diversa” al barri de Can Carbó

És un projecte pilot que utilitza la metodologia del teatre social
14-02-2017


L’Ajuntament, a través de diferents serveis de la Secció de Benestar i Família (Ciutadania, Tarda Jove i l’Espai Jove de Salut) han organitzat una nova activitat que començarà el dimecres 15 de febrer de 17 a 18.30 h a la Llar d’Infants Lola Anglada.

Antonio Lorente, regidor de Benestar i Família, ha explicat que “l’objectiu és que les persones participants passin una bona estona, coneguin altres persones i puguin expressar-se en un ambient constructiu i de confiança,  a partir de jocs i dinàmiques de grup disteses i divertides”. L’acció està adreçada a joves a partir de 16 anys aproximadament i adults de qualsevol edat.  Es calcula  fer unes vuit trobades aproximadament.

És un projecte pilot que utilitzarà  la metodologia del teatre social amb la finalitat  més endavant de fer una petita peça de teatre-fòrum, teatre participatiu i vivencial.