Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret treballa un pla de mesures econòmiques per l’emergència sanitària del coronavirus (COVID19)

L’Ajuntament de Lloret treballa un pla de mesures econòmiques per l’emergència sanitària del coronavirus (COVID19)

S’allarguen els terminis de pagament i es suspenen els rebuts de prestació de servei que no es puguin dur a terme
18-03-2020


El Comitè de Crisi Municipal, integrat pel govern municipal i caps dels diferents departaments, està ultimant un pla de mesures econòmiques que té objectiu donar resposta a la difícil situació econòmica que passaran ciutadans i empreses amb motiu del Reial Decret del Govern Espanyol per fer front a l’emergència sanitària derivada del coronavirus (COVID19). Lara Torres, regidora de Serveis Econòmics remarca que “Cap ciutadà es quedarà en una situació de vulnerabilitat per la situació excepcional que vivim i molt menys pel fer de pagar tributs o assumir deutes tributaris”. El pla de mesures econòmiques que s’està treballant inclou: 

  • Pagament IBI:
    • Els no domiciliats: El període s’allargarà tant com duri l’Estat d’Alarma decretat pel Govern Espanyol.
    • Els domiciliats: El primer pagament del 05/04/2020 passarà a 05/05/2020. 
  • Mercat setmanal: No es realitzarà cap cobrament. Un cop es reprengui el servei es descomptaran els dimarts que no s’hagi pogut dur a terme l’activitat. 
  • Llars d’infants: No es realitzarà cap cobrament fins que es reprengui el servei i al proper rebut és regularitzarà el dies del mes de març que s’ha pogut oferir el servei. 
  • Taxa escombraries comercials: Els serveis tècnics estudien possibilitats per descomptar aquelles activitats que han estat obligades a tancar. 

Des de l’Ajuntament s’estudien altres mesures per ajudar als autònoms i petites empreses que es detallaran les properes setmanes. 

Per consultes o dubtes: oiac@lloret.cat, tresoreria@lloret.cat i rendes@lloret.cat o bé als telèfons 636 144 388 / 616 923 105

arxivat sota: ,