Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret suprimeix el servei de tarda de transport urbà

L’Ajuntament de Lloret suprimeix el servei de tarda de transport urbà

Actualment, a partir de les 14 h, hi havia molts serveis que feien el recorregut buit
27-03-2020


Arran de la crisi sanitària de la COVID-19, i seguint les instruccions del Govern espanyol i la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Lloret va reduir el servei de transport urbà en un 50%. Ara, amb les dades de viatgers de les darreres setmanes, el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, explica: “Hem copsat una davallada molt important d’ús del servei, de dilluns a divendres, a partir de les 14 h; tenim una mitjana d’entre 0,8 i 0,2 viatgers, cosa que vol dir que hi ha serveis que fan el recorregut buit”. És per aquest motiu que, a partir de dilluns, 30 de març, el servei serà només matinal, fins a les 14 h, i no s’oferirà servei de tarda.

A partir de dilluns, 30 de març, les darreres sortides seran a les 13.30 per a l’L12h, a les 14 h per a l’L13 i a les 14.30 h per a l’L11 i l’L2.

Per altra banda el regidor de Mobilitat també ha informat que “es suspèn el servei del dissabte, també per baixa demanda, i per tant s’afegeix a la suspensió del servei del diumenge que ja es va suspendre la setmana passada. Per tant, fins a nou avís no hi haurà servei de transport urbà el cap de setmana”. Cristian Fernández ha recordat: “Estem fent un seguiment de les dades per poder ajustar o mantenir el servei allà on sigui necessari, especialment en les franges horàries de persones que han de fer desplaçaments laborals o de primera necessitat i aplicar, a la vegada, les mesures que permetin minimitzar els espais de possibles contagis”. En aquest sentit ha recordat que “el nostre servei de transport urbà ha seguit totes les mesures d’higiene i precaució recomanades”.

arxivat sota: Actualitat, Mobilitat, covid19