Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret signa un conveni amb la cooperativa Idària per inserir laboralment persones amb risc d’exclusió social

L’Ajuntament de Lloret signa un conveni amb la cooperativa Idària per inserir laboralment persones amb risc d’exclusió socialL’Ajuntament  de Lloret de Mar ha signat aquest matí un conveni de col·laboració amb la cooperativa i empresa d’inserció Idària per contractar quatre persones de Lloret de Mar dintre del Programa Salut i Crisi de Dipsalut 2015/2016.

L’objectiu d’aquest programa és inserir laboralment persones amb risc d’exclusió social i fills a càrrec.

Idària és una cooperativa i empresa d’inserció de Llagostera  que es dedica a dur a terme treballs forestals i a obtenir  carbó vegetal a partir de la fusta obtinguda.

Aquest és el segon conveni que es signa amb aquesta  cooperativa. De les quatre persones del primer conveni, dues es van inserir laboralment i   continuen actualment treballant amb Idària, i una tercera va ser contractada per l’empresa Ecosol de Càritas.

En aquest nou conveni es tornaran a contractar quatre persones aturades de llarga durada, ateses pels Serveis Socials i que han participat en diferents accions dirigides a promoure la seva inserció laboral, per un període de 6 mesos. Les feines es centraran en treballs forestals a diferents boscos de les comarques gironines i en l’elaboració de carbó vegetal, a partir de la fusta obtinguda.

Així mateix, s’està estudiant la possibilitat d’instal·lar a Lloret de Mar una planta de producció de carbó vegetal que permetria donar feina de forma continuada a persones del nostre municipi.