Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret renova quatre parcs infantils

L’Ajuntament de Lloret renova quatre parcs infantils

Són el parc infantil del carrer Països Catalans, de la urbanització Lloret de Dalt, del barri de Can Ballell i de la plaça d’Ernest Adler
16-10-2020


L'Ajuntament de Lloret ha estrenat els quatre parcs infantils que s'han estat reformant durant les darreres setmanes en diversos sectors del municipi.

Els parcs estan situats al carrer dels Països Catalans, a l’accés de la urbanització Lloret de Dalt, al parc de Sant Cristòfol de Can Ballell i a la plaça d’Ernest Adler. Als tres primers parcs s’han instal·lat nous elements infantils, tancament perimetral i sòl esmorteïdor, i en el cas de Dr. Ernest Adler s’ha renovat el paviment continu de cautxú i substituït els bancs de tota la plaça, per uns d’ecològics, fabricats amb plàstic obtingut principalment del reciclatge d’envasos lleugers. A l’estiu també es va obrir la plaça de Pere Torrent amb jocs de realitat augmentada. El pressupost total de les actuacions ascendeix a més de 120.000€.

El parc infantil de Can Ballell era una de les propostes seleccionades en els Pressupostos Participats. A banda, properament està previst instal·lar-hi una nova taula de ping-pong.

Abans de la declaració de l’estat d’alarma per la crisi sanitària de la COVID-19, des de l’Ajuntament també s’havien fet diverses intervencions als parcs de salut, instal·lant-ne en tres noves ubicacions: el Rieral, sector del Monterrey i barri de Puig Ventós, amb un pressupost que va ascendir a més d’11.000€.

El regidor de Parcs i Jardins, Eduardo López, detalla que “els parcs infantils i de salut són molt utilitzats i valorats per la nostra ciutadania. Són espais de salut que fomenten el moviment i la participació en grup, i des de l’equip de govern aquest any hem apostat per potenciar i revisar gran part d’aquests espais”. El regidor també explica que “els elements infantils i de salut, els tancaments perimetrals de fusta i el paviment de cautxú s’han adquirit a través del conveni que tenim amb l’Associació de Municipis de Catalunya (ACM) de compra agregada; un acord que agilitza i economitza la contractació”.

A més, també s’han fet petites intervencions en altres parcs derivades del desgast propi de la utilització dels parcs o malmesos per actes indeguts: el·líptica al parc de salut de la platja de Fenals, cistella niu al parc del carrer dels Mestres, seients bressol per a diferents parcs infantils, reposició del cable de la tirolina del parc de Can Sabata, i d’altres que en seguiran realitzant en aquesta mateixa línia fins a finalitzar l’any.

arxivat sota: Actualitat