Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret realitzarà millores a l’aparcament de Can Xardó

L’Ajuntament de Lloret realitzarà millores a l’aparcament de Can Xardó

Les obres de millora ascendeixen a més de 272.000€
07-07-2016


L’Ajuntament de Lloret de Mar iniciarà, després de l’estiu, les obres de millores de l’aparcament de Can Xardó que disposa de 140 places d’estacionament gratuït.

En paraules de Joan Bernat, regidor d’Urbanisme Actualment el aparcament no esta pavimentat i el terra natural de sauló provoca, especialment en els dies de pluja, importants inconvenients. Al mateix temps, també es pretén corregir deficiències en el nivell d’il·luminació d’alguns punts del aparcament”.

Les obres de millora de l’aparcament consistiran en pavimentació amb mescla asfàltica de la totalitat de la zona de aparcament; millora de la circulació de vehicles invertint el sentit de circulació entre els dos nivells de manera que el desnivell existent es faci de baixada i no de pujada com fins ara; augment del sistema de recollida d’aigües pluvials; millor delimitació de les zones de “no aparcament” amb la finalitat d’evitar els mals aparcaments; millora dels accessos de vianants amb la implantació de una nova escala, i la millora de la actual escala de sortida en direcció al CAP, i ampliació de l’enllumenat general en alguns punts de les plataformes i col·locació de un enllumenat de abalisament en les tres escales. L’import total d’aquestes obres de millora és de 272.531,45 euros, IVA inclòs.

L’aparcament gratuït de Can Xardó es troba ubicat  entre el CAP del carrer Girona i la masia de Can Saragossa i s’accedeix pel carrer Puig de Castellet, en el que hi ha entrada i sortida de vehicles, i també disposa de una sortida per l’Av. Vila de Blanes.

 

arxivat sota: , ,