Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret realitza obres al C/Oliva entre Sènia del Rabich i C/Sant Pere

L’Ajuntament de Lloret realitza obres al C/Oliva entre Sènia del Rabich i C/Sant Pere

El cost és de 178.293 € i les obres duraran 16 setmanes
29-01-2021


Des de mitjans de gener l’Ajuntament de Lloret es troba realitzant les obres al Carrer Oliva entre Sènia del Rabich i Carrer Sant Pere. El cost de les obres és de 178.293€ i està previst que les obres més importants finalitzin abans de setmana santa.

El regidor d’Urbanisme, Albert Robert explica que “estem renovant el paviment, que es troba força malmès i seguirem la línia de donar prioritat al vianant per sobre del vehicle amb una paviment continu”. I afegeix “també es farà una actualització de les instal·lacions amb renovació del clavegueram i l’aigua potable, una nova canonada per a les aigües pluvials, i millores en l’enllumenat públic”. L’Ajuntament de Lloret de Mar en els darrers anys ha vingut realitzant un important esforç per a la renovació de paviments en els carrers que formen part de l’illa de vianants i el seu entorn. En aquest sentit el regidor d’urbanisme explica que “Les obres definides en aquest projecte donen continuïtat a les ja executades en els carrers del voltant tant pel que fa al mobiliari urbà, materials emprats, infraestructures de serveis i connectivitat per als usuaris”. 

Per altra banda, l’Ajuntament també està executant la renovació de la xarxa de clavegueram al C/Josep Gelats per un import 49.951,96 € IVA inclòs, i s’està duent a terme una revisió de peces de paviment al Carrer Sant Pere.

arxivat sota: ,