Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret presenta www.patrimoni.lloret.cat, una nova web del MOLL (Museu Obert de Lloret)

L’Ajuntament de Lloret presenta www.patrimoni.lloret.cat, una nova web del MOLL (Museu Obert de Lloret)

La principal novetat és que des del web es poden comprar i realitzar reserves d’entrades.
10-01-2017


L’Ajuntament de Lloret ha posat en marxa una nova pàgina web que permet comprar i reservar per internet entrades per als equipaments del MOLL, el Museu Obert de Lloret. El regidor de Cultura, Albert Robert, ha explicat que el nou web va acompanyat d’una nova imatge del MOLL. El regidor assegura que el portal és molt intuïtiu i visual, perquè sigui fàcil d’utilitzar per a tot tipus d’usuari. Per la seva banda, la directora de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Lloret, Anna Fuentes, ha assenyalat que s’ha creat un web amb el màxim d’informació per accedir-hi de manera visual, intuïtiva i ràpida, que sigui un aparador de les novetats però també una eina de comunicació, de treball en comú amb escoles, altres museus o especialistes.

El web patrimoni.lloret.cat inclou la reserva d’entrades per a tots els equipaments del MOLL, que són els jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar, el jaciment ibèric de Puig de Castellet, el castell de Sant Joan, el museu de Can Saragossa i Can Font.

La pàgina -que es troba en català, castellà, anglès i francès– permet també concretar visites guiades i de caire pedagògic per a escoles. En aquest sentit, hi ha fins a onze propostes adreçades a Primària o Secundària.

L’enllaç a la página web del MOLL és el següent: http://patrimoni.lloret.cat/ca