Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret presenta l’oferta esportiva municipal pel 2019-2020

L’Ajuntament de Lloret presenta l’oferta esportiva municipal pel 2019-2020

Les inscripcions es poden realitzar presencialment a partir del 2 de setembre en un horari intensiu de 7h a 16h


A partir del proper 2 de setembre s’inicia el període per la inscripció presencial als cursos esportius municipals. La regidora d’Esports, Ana Garcia Castany, explica que “les inscripcions es poden fer a la Piscina Municipal, en un horari de 7h a 16h, de dilluns a divendres”.

Les inscripcions són a partir del 2 de setembre per als cursos sènior (amb carnet de jubilat) i des del 9 de setembre per la resta de jubilats (sense carnet); els cursos de nens a partir del 16 de setembre i la inscripció per als cursos amb places lliures, canvis i modificacions a partir del 23 de setembre.

Els cursos que es presenten enguany són: per a infants i joves, natació; i per a la gent gran, natació, gimnàstica de manteniment, ioga sènior i marxa nòrdica sènior. A més, també es manté el programa corre-camina per utilitzar les pistes d’atletisme per córrer i caminar per a usuaris a partir de 14 anys i el manteniment als parcs de salut-Dipsalut per a persones a partir de 18 anys que vulguin realitzar exercici físic un o dos cops per setmana.

Pel que fa la Piscina Municipal, a banda dels cursos, hi ha una àmplia oferta d’activitats dirigides per tots els públics, pel adults amb sessions de Body Pump, Body Combat, Zumba, Balls Llatins; pels infants de 3 a 6 anys activitats com el Just Dance  Kids i pels juvenils de 7 a 12 anys, SwimRun Kids o Funcional Training Kids.

Al web de l’Ajuntament també es pot trobar la informació referent a la inscripció dels cursos que ofereixen les AMPA de les escoles, i una guia dels clubs i entitats esportives locals que complementen l’oferta municipal.

L’any passat es varen fer 747 inscripcions a cursos municipals esportius.