Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret presenta l’app Lloret Smart

L’Ajuntament de Lloret presenta l’app Lloret Smart

L’aplicació s’ha llançat en el marc de la Festa Major de Santa Cristina
22-07-2016


L'Ajuntament de Lloret posa a l'abast dels ciutadans l'aplicació per a dispositius mòbils Lloret Smart, que dóna a conèixer els diferents serveis i atractius que ofereix la ciutat.

En paraules del regidor de Noves Tecnologies, Albert Robert, “és una iniciativa més per aprofitar el potencial que ofereixen les noves tecnologies per acostar la informació als ciutadans”.

Lloret Smart és una aplicació gratuïta que es pot descarregar per Google Play i App Store i que s’ha llançat aquests dies en el marc de la Festa Major de Santa Cristina, patrona del municipi.

A banda de tota la informació referent a agenda i esdeveniments, la localització i descripció dels espais d’interès cultural i la ubicació i telèfons d’interès com poden ser centres de salut, comerç i restauració, aquesta aplicació permet als ciutadans realitzar gestions des del mòbil com el pagament de zona blava o la comunicació d’incidències.

L'app de Lloret de Mar per a dispositius mòbils forma part d’una estratègia smart, amb la qual es tendeix a una gestió més intel·ligent dels serveis, seguint el repte de millorar la qualitat de vida de la ciutadania i dels visitants de la vila, tot accedint a serveis i continguts de manera més àgil, personalitzada i geolocalitzada.